Roland VAD-506 acoustic design sähkörummut

Hinta: 4590,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl
Tässä viisiosaisessa setissä on syvyydeltään ja halkaisijaltaan täysimittaiset puiset rungot, jotka on tyylikkäästi päällystetyt. Kun rummut vielä asennetaan tuplajalkaisiin kromitelineisiin, on yleisö vakuuttunut, että soitat akustisia rumpuja. Rolandin edistynyt sensoriteknologia ja dynaaminen TD-27-rumpumoduli tuottavat asiaan kuuluvaa soundia ja vastetta varmistaen, että jokainen isku, ghost-lyönti, roll ja paisutus soi ja välittyy uskomattoman tarkasti.
Vaikuttava ulkonäkö, tuttu muoto ja asettelu sekä laadukkaan akustisen setin inspiroiva soitettavuus tekevät VAD506:lla soittamisesta tuttua ja viihtyisää jokaiselle rumpalille. Setissä on 14" metallivirveli sekä 10" ja 12" räkkitomit, 14" lattiatomi ja 20" bassari. Kaikki rummut on rakennettu täyssyviin puisiin runkoihin, jolloin on saatu lisää autenttisuutta ja aitoa akustista soittofiilistä. Symbaalikattaukseen kuuluu 12" V-Hi-Hat, 14" ja 16" crashit (kumpikin ohuita ja tekstuuripinnoitettuja) sekä 18" ride, tuloksena on erinomaista soitettavuutta ja luonnollinen ulkomuoto lavalla.

Rolandin legendaarinen monen kerroksen, jännitykseltään säädettävä mesh-kalvo lisää merkittävästi autenttista soittotuntumaa, saat kapulan pompusta juuri sellaisen, mihin olet tottunut. Ja kun hautaat bassarin nuijan erityissuuniteltuun bassariin, liikutat ilmaa fyysisesti rungon sisällä luoden ílmanpainetta ja vastusta, joka tuntuu huomattavan samanlaiselta kuin akustisessa bassarissa.

Sisäänrakennetun Bluetoothin ansiosta saat langattomasti striimattua audiota älypuhelimelta tai läppäriltä moduliin, näin saat helposti soitettua kuulokkeista soivan musiikin mukana. Soita suosikkiraitojesi mukana tai miksaa YouTube-oppitunti setin soundin oheen. Sisäiset oppimistoiminnot kehittävät taitoja ja seuraavat kehitystäsi, monipuolinen metronomi puolestaan auttaa kehittämään sisäistä kelloasi. Voit koska tahansa äänittää soittoasi.

Setti sisältää:
1 x rumpumoduli: TD-27
1 x virvelirumpu PD-140DS
1 x tom tom1 PDA100-MS
1 x tom tom2 PDA120-MS
1 x tom tom3 PDA140F-MS
1 x hi-hat VH-10
2 x crash1  CY-14C-T, crash2 CY-16R-T
1 x ride CY-18DR
1 x bassorumpu KD-200-MS
2 x symbaaliteline DCS-10
1 x symbaaliteline (puomi) DBS-10
1 x monitoimiclamp APC-10

Mitat 180 x 140 x 120 cm 
Paino 52 kg

Paketti ei sisällä SD-korttia, bassopedaalia, hi-hat ja virvelitelinettä, rumputuolia eikä kapuloita.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.