Marimbat

Marimbat
Maahantuomme ADAMS marimboja ja meiltä saatkin kaikki heidän valmistamansa mallit. Katso lisää heidän sivuiltansa adams-music.com ja pyydä meiltä tarjous haluamastasi tuotteesta.
Järjestys:
Marimba, tuo melodinen lyömäsoitin, rakentuu puulevyistä, jotka on järjestetty tarkasti koko- ja säveljärjestykseen. Näitä levyjä, tunnettuja myös viritettyinä putkina tai paloina, kannattelee kehys. Soittaja hyödyntää malletteja lyödäkseen levyjä, luoden rikkaan kirjon äänimaisemaa. Marimba juontaa juurensa Keski-Amerikasta, erityisesti Guatemalasta, missä se on ollut olennainen osa paikallisia musiikkiperinteitä vuosisatojen ajan.

Tänä päivänä marimba kukoistaa kansainvälisessä musiikkikentässä, esiintyen niin klassisessa kuin populaarimusiikissakin. Adams nousee esiin yhtenä merkittävimmistä marimbavalmistajista, ansaiten maineensa korkealaatuisista instrumenteistaan. Adamsin marimbat ovat vakiinnuttaneet asemansa ammattilaismuusikoiden keskuudessa niiden täsmällisen äänen, kestävyyden ja soittotuntuman ansiosta. Heidän valikoimastaan löytyy monenlaisia marimbamalleja eri käyttötarkoituksiin ja taitotasoille, nauttien laajaa suosiota ammattilaisten ja opiskelijoiden keskuudessa. Tutustu Adamsin monipuoliseen marimbatarjontaan ja löydä juuri sinulle sopiva soitin!