DI-Box

DI-Box
DI-Box / Line Level Shifters Ebtech Line Level Shifter yhdistää matalaulostuloisen laitteesi kuten keyboardin tai CD-soittimen korkeasisäänmenoiseen laitteeseen (mixeri, päätevahvistin). Ebtech tuotteet valmistetaan Amerikassa ja soveltuvat ammatti- ja kotikäyttöön.
Järjestys:
DI-boxi (Direct Injection Box) on äänitekniikan laite, joka muuntaa epäsymmetrisen signaalin symmetriseksi. Se on yleisesti käytetty väline äänentoistossa ja äänityksessä, erityisesti silloin kun tarvitaan ammattimaista äänenlaatua. DI-boxit ovat olennainen osa äänentoistolaitteistoa esimerkiksi live-esiintymisissä, studiokäytössä ja äänitysstudioilla.

DI-boxin avulla voidaan liittää erilaisia äänilähteitä, kuten sähkökitaroita, bassoja, kosketinsoittimia tai signaaleja mikrofonien välittämistä äänentoistolaitteisiin tai tallennuslaitteisiin. Se poistaa signaalista sähkömagneettisen häiriön ja taajuushäviöt, mikä varmistaa puhtaan ja tarkan äänen siirron laitteiden välillä.

Koska DI-boxeilla on tärkeä rooli ammattimaisessa äänityksessä ja äänentoistossa, niiden ymmärtäminen ja käyttäminen ovat olennainen osa ääni-insinöörin tai musiikkituottajan työkalupakkia.