Dixon

Dixon
Dixon on taiwanilainen suuri yhtiö, joka tunnetaan erittäin korkealaatuisista tuotteistaan ja erityisesti rummuista ja rumputarvikkeistaan. Nykyään Dixon on yksi maailman suurimmista musiikkiinstrumenttien valmistajista. Joseph Chenin vuonna 1979 perustaman Dixonin omistautuminen musiikkiteollisuudelle ja sen saavutukset ovat johtaneet ennennäkemättömään laajentumiseen vuosien kuluessa. Tämä kasvu on johtanut Dixonin pysymiseen vuosittain vuodesta 2000 lähtien 100 suurimman musiikkiinstrumenttiyrityksien joukkoon maailmassa. (Music Trades -lehti)

Dixon ansaitsee edelleen maineensa vaikutusvaltaisena rumpujen ja rumputarvikkeiden tuotekehityksen innovaattorina ja ammattimaisesti valmistettujen rumpujen toimittajana. Dixon varmistaa että heidän rummut ja rumputarvikkeet täyttävät edelleen ja jopa ylittävät asiakkaiden odotukset.

Laaja kokemus yli 40 vuoden työskentelystä musiikki-instrumentti- ja musiikkitarvikkeiden teollisuudessa ja niiden toimittaminen ympäri maailman on johtanut siihen että Dixonilla on laaja tietämys lyömäsoittimista, jousi-, vaski- ja puupuhallinsoittimista sekä monien muiden instrumenttien lisätarvikkeista. Dixonin valmistamat Antigua puhallinsoittimet tunnetaan maailmalla erittäin korkealaatuisina soittimina.

Musiikki Silfverberg Oy on maahantuonut Suomeen Dixon soittimia jo 1970-luvulta asti. Ensimmäiset maahantuomamme Dixon soittimet olivat poikkihuiluja. Nykyään valikoimaa johtaa pitkälti rummut, rumputuolit, rumpuräkit, rumpupedaalit, Hi-Hat telineet, symbaalitelineet, virvelitelineet ja muut rumputarvikkeet. Dixon tuotteet valmistetaan suurimmalta osin Taiwanissa ja niiden laatu on aina erittäin korkealla. Melkeinpä myös mikä tahansa rumputuote toiselta valmistajalta, jonka näet markkinoilla ja on Taiwanissa tehty, on myös Dixonin valmistama. Dixon valmistaa tuotteita myös kaikille muille alan suurimmille toimijoille.  Tilaa omat Dixon soittimesi jo tänään!
 
Järjestys: