Rumpuräkit

Rumpuräkit
Dixon Rumpuräki Rumpuräkki on kätevä rumpalille sillä ostaessasi sellaisen et tarvitse enää symbaalitelineitä ja saat kasattua rumpusetistäsi juuri sellaisen kun haluat. Dixon rumpuräkit ja tarvikkeet käyvät yhteen mm. Gibraltar tuotteiden kanssa. Varastossamme on suomen laajin valikoima rumputarvikkeita. Pystymme rakentamaan minkä tahansa kokoisen räkin. Voimme halutessasi lyhentää esim. myymiemme räkkien putkia tai vaihtaa lyhyen putken tilalle haluamasi pituisen. Mikäli et löydä sivuiltamme haluamaasi räkkiä niin ota yhteyttä meihin niin kootaan sinulle sopiva kokonaisuus!
Järjestys:
Rumpuräkki on olennainen komponentti rumpusettien kokoonpanossa, tarjoten vakaan ja säädettävän alustan eri rumpujen ja lyömäsoittimien sijoittamiseen. Gibraltar on merkki, joka tunnetaan laadukkaista räkkimalleistaan, jotka tarjoavat kestävyyttä, säädettävyyttä ja modulaarisuutta. Gibraltar-rumpuräkit ovat suosittuja niiden kyvystä mukautua soittajan tarpeisiin ja tarjota luotettavaa tukea rumpuseteille.

Toinen tunnettu brändi rumpuräkkien valmistuksessa on Dixon. Dixon-rumpuräkit ovat saaneet mainetta innovatiivisista suunnitteluistaan ja kestävistä rakenteistaan. Ne tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja eri hintaluokissa, ja niiden helppo säädettävyys tekee niistä houkuttelevia vaihtoehtoja niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin rumpaleille. Dixonin rumpuräkit ovat suunniteltu kestämään ja tarjoamaan optimaalista tukea rumpujen asettelulle.