Karaokelaitteet kotiin – ole rauhassa supertähti ilman yleisön paineita!

Karaoke herättää tunteita. Monille meistä karaoke on aktiviteetti, joka liittyy illanviettoon ja anniskeluravintoloihin. Me ehkä haluaisimme mennä laulamaan lavalle suosikkikappalettamme, mutta yleisön aiheuttama paine jättää meidät mieluummin istumaan paikoilleen ja naureskelemaan muille laulajille.

Karaoke on kaikesta huolimatta todella mukavaa ajanvietettä. Kun hankit karaokelaitteet kotiin, voit olla rauhassa supertähti ilman yleisön aiheuttamia paineita.

Karaokelaite – mukavampaa puuhaa kuin suihkussa laulaminen

Löydät valikoimistamme laajan valikoiman karaokelaitteita. Katso tästä kaikki meidän karaoke laitteet. Lauluharrastuksen aloittaminen on helppoa. Karaokelaitteet ovat helppokäyttöisiä ja niissä on kaikki yhdessä paketissa. Mikrofoniin laulaminen antaa ihan erilaisen tunnelman ja siinä piileekin karaoken taika. Tunnet olevasi supertähti, joka esiintyy lavalla. Suihkussa laulavat vain amatöörit. Saatavilla on edullisia peruspaketteja ja tehokkaampia settejä, joita voi käyttää jopa suuremmissa ravintoloissa. Seuraavassa esittelemme muutamia suosituimpia tuotteitamme eri hintaluokista.

Karaoke Star All-in-One karaokelaite paketti.

Kuten nimikin kertoo, tämä paketti sisältää kaiken tarvittavan. Se on myös erittäin edullinen alle kahden sadan euron hinnallaan. Paketista löytyy vahvistin, kaksi karaokemikrofonia ja kaksi kaiutinta sekä tarvittavat kaapelit laitteiden välille. Se on helppokäyttöinen ja pieniin tiloihin riittävä karaokepaketti, kun haet helppoa ja edullista ratkaisua laulamiseen. Tällä paketilla vahvistat myös television äänentoistoa ja hoidat muun viihteen kuten leffat, sarjat ja musiikin kuuntelun samalla. Voit säätää tarkasti bassot ja diskantit haluamallesi tasolle.

Vofull Karaoke Soundbar 2.1 karaokelaite paketti.

Soundbar-kaiuttimet ovat yleistyneet kodeissa taulutelevisioiden myötä. TV:n äänenlaatu ei yleensä ole kovinkaan hyvä ja monet eivät tarvitse koteihinsa suurikokoisia ja kalliita kotiteatterijärjestelmiä. Soundbar on helppo sijoittaa tv:n alle tai eteen nostaen tv:n äänenlaadun uudelle tasolle. Voit kuitenkin saada samaan pakettiin myös karaoken! Vofull Karaoke Soundbar on tyylikkään näköinen 2.1 soundbar, jolla hoituu karaoket, musiikinkuuntelu ja TV:n/leffojen äänet. Pakettiin sisältyy 8" subwoofer, joka lisää bassoa mukavasti. Tämä soundbar voidaan liittää televisioon Coaxial-kaapelilla tai 3.5mm analogisella kaapelilla, jotka molemmat tulevat paketissa mukana.

AudioDesign Pro M3 karaokepaketti.

Tässä paketissa on tehoa, näköä ja kannettavuutta. Audio Design Pro Italiasta on toiminut äänentoistolaitteiden laadukkaana valmistajana jo yli 30-vuoden Heidän M2 mallistonsa on ollut jo muutaman vuoden Suomen ykkönen kannettavissa akkukaiuttimissa. Tässä karaokepaketissa on laadukas kannettava kaiutin sekä kaksi langatonta mikkiä. Mikrofonit sopivat niin laulamiseen kuin puhumiseen. Vaikka kyseessä onkin karaokepaketti, niin kannettavuutensa ansiosta pakettia voi käyttää vaikkapa juontokeikoilla. Vetopyörien avulla siirtely paikasta toiseen onnistuu vaivattomasti. Tilausta tehdessäsi voit halutessasi valita huippuluokan ammattimikit lisähintaan. Tätä karaokepakettia voit käyttää myös ulkona varmistaen kesän parhaat puutarhajuhlat.

Yllä olevien esimerkkien lisäksi löydät meiltä siis tehokkaat karaokelaitteet myös ravintolakäyttöön. Tutustu tarkemmin koko valikoimaamme.

Laulaminen on todella mukava harrastus ja se parantaa tunnetusti myös hyvinvointiasi. Kuka tahansa voi harrastaa laulamista iästä ja taidoista riippumatta. Se tuo sinulle iloisen mielen ja ilman yleisön tuomaa painetta, voit laulaa paljon rennommin. Hanki siis karaokelaite kotiin ja aloita uusi positiivinen harrastus!