La Mancha

La Mancha
La Mancha klassinen kitara. LaMancha on saksalainen valmistaja joka tekee perinteisiä klassisia kitaroita modernilla twistillä. LaMancha kitarat tarjoavat Erittäin paljon vastinetta rahalle. LaManchan Rubi mallisto on saanut EGTA:n (European Guitar Teachers Association) tunnustuksen ja suosituksen aloittelevan kitaristin instrumentiksi jo useana vuotena peräkkäin. Kaikki kitarat ovat kokopuukantisia ja poikkeuksellisen korkealaatuisia. KAIKISSA MALLEISSA ON HIILIKUITUVAHVISTETTU KAULA JOKA VARMISTAA ETTÄ SE EI PÄÄSE VÄÄNTYMÄÄN. (Romero malleissa kaularauta). Manuel Romero malleissa on kaikissa kuusikansi ja sivut sekä pohja mahonkia. Erinomainen kitara alkajalle ja hieman pidemmälle ehtineelle.
Järjestys:

La Mancha on saksalainen kitaramerkki, joka erikoistuu klassisiin nylonkielisiin kitaroihin. Heidän kitaraansa tunnetaan laadukkaista materiaaleista ja tarkasta käsityöstä. La Mancha -kitaroita valmistetaan käyttäen laadukkaita puumateriaaleja, kuten kuusta tai seetriä kannessa ja mahonkia tai pähkinäpuuta pohjassa ja sivuissa. Näissä kitaroissa käytetään oikeaa luuta yläsatulassa ja tallaluussa, mikä parantaa niiden äänenlaatua.

Nämä kitarat noudattavat perinteistä klassista kitaramuotoilua, joka tunnetaan mukavasta soittotuntumasta ja kauniista ulkonäöstä.

La Mancha tarjoaa erilaisia kitaramalleja eri hintaluokissa ja ominaisuuksissa. Voit valita esimerkiksi Romero Granito -mallin aloittelijoille tai edistyneemmän Rubi-mallin, joka sisältää korkealaatuisempia materiaaleja ja ominaisuuksia. Rubi-mallin kaula on vahvistettu hiilikuidulla, mikä tekee siitä kestävän myös vaihtelevissa sääolosuhteissa.

La Mancha tarjoaa myös vasenkätisiä kitaroita ja erikokoisia malleja, joten jokaiselle soittajalle, riippumatta iästä tai pituudesta, löytyy sopiva vaihtoehto.

Kaiken kaikkiaan La Mancha -kitarat tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen, mikä tekee niistä houkuttelevia vaihtoehtoja aloittelijoille ja budjettitietoisille soittajille.