Langattomat mikrofonijärjestelmät

Langattomat mikrofonijärjestelmät
Langattomat mikrofonijärjestelmät ovat käteviä silloin kun et halua mikrofonijohtoa keskelle esiintymislavaa tai kotiasi. Langattomat mikrofonit joita myymme ovat luotettavia ja toimivat lupavapailla ilmaisilla taajuuksilla. Merkkimme AudioDesignPRO, Maono, BST-Audio, Omnitronic, Shure,Sennheiser ja myös muut valmistajamme ovat käytössä niin kotona kuin ammattilavoilla. Langattomia mikrofoneja on tarjolla kädessä pidettävillä mikeillä, headset mikeillä ja erilaisilla lavalier mikeillä. Kädessä pidettävät langattomat mikrofonit sopivat sekä puhumiseen että laulamiseen. Puhekäyttöön riittävät edullisetkin mallit mutta laulukäytöön suosittelemme arvokkaampia malleja kuten esim. AudioDesignPRO 311 mallit ja D-sarjan mallit jotka on toteutettu True Diversity tekniikalla. Jos tarkoitus on pitää luentoja, tuote-esittelyä tms. niin suosittelemme Headset tai lavalier malleja. Jos langattoman mikrofonin käyttötarkoitus on liikunnan ohjaus niin silloin suosittelemme valitsemaan Headset mallin. Mallistomme NUX ja Maono mallit sopivat erinomaisesti puhumiseen, kevyeen laulamiseen, streamaukseen ja podcasteihin. Langattomat mikrofonit toimivat useimmiten paristoilla ja niiden kanssa voi käyttää myös ladattavia paristoja. Jotkut mallit pitävät sisällään laturin jolloin voit ladata mikrofoneja telakassa silloin kun ne eivät ole käytössä. 
Järjestys:
Langattomat mikrofonit tarjoavat käyttäjilleen vapautta liikkua ilman johtoja ja kaapeleita, ja ne ovat olennainen osa monia ammattimaisia ​​äänentoistojärjestelmiä, kuten teattereita, konsertteja ja esityksiä. Näitä mikrofonimalleja on useita erilaisia, jotka on suunniteltu erityisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Teatterimikrofonit ovat suunniteltu erityisesti teatteriesityksiin ja muihin lavatapahtumiin. Ne tarjoavat korkean äänenlaadun, luotettavuuden ja vähäisen häiriön, mikä tekee niistä ihanteellisia teatteriympäristöön. Ne ovat usein pienikokoisia ja diskreettejä, jotta ne eivät häiritse esitystä.

Puhekäyttöön tarkoitetut langattomat mikrofonit on suunniteltu erityisesti puheen äänen toistamiseen. Ne tarjoavat selkeän äänenlaadun ja korkean puheen ymmärrettävyyden. Nämä mikrofonit voivat olla joko käsikäyttöisiä tai kiinnitettäviä, jotta puhuja voi liikkua vapaasti.

Lauluun tarkoitetut langattomat mikrofonit on suunniteltu erityisesti laulajille ja musiikkiesityksiin. Ne tarjoavat laajan taajuusvasteen ja herkän äänen toiston, joka korostaa laulajan äänen luonnollisia piirteitä. Ne voivat myös tarjota korkean äänenpaineen käsittelyn, jotta ne voivat käsitellä voimakkaita lauluja ilman vääristymiä.

Audiodesignpro on yksi monista yrityksistä, jotka tarjoavat langattomia mikrofoneja. Heidän valikoimaansa voi kuulua erilaisia malleja eri käyttötarkoituksiin, ja he panostavat äänenlaatuun, luotettavuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen.

Maono on toinen merkki, joka tarjoaa langattomia mikrofoneja. Heidän tuotteisiinsa voi kuulua laaja valikoima erilaisia malleja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. He panostavat tuotteidensa suorituskykyyn ja laatuun.

AKG, Shure ja Sennheiser ovat kaikki tunnettuja ja arvostettuja merkkejä langattomien mikrofonien alalla. Nämä yritykset tarjoavat laajan valikoiman korkealaatuisia mikrofoneja erilaisiin käyttötarkoituksiin, ja niiden tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan, luotettavuudestaan ​​ja suorituskyvystään. 

Ne ovat suosittuja ammattikäyttäjien keskuudessa ympäri maailmaa ja niiden tuotteita käytetään laajasti niin lavatapahtumissa kuin studiotyöskentelyssäkin.