Maono

Maono
Vuonna 2014 Maonon perustaja Alex työskenteli Afrikassa. Siellä asuessaan hän vaikuttui Afrikan sen nuorekkaasta ja energisestä kulttuurista katsoessaan ihmisten tanssivan paljain jaloin nuotion ympärillä. Eräänä päivänä hän kysyi paikallisilta miten sanoa "VISIO" heidän omalla kiellellään. Vastaus oli "Maono". Tästä tulee nimi Maonolle, yhtiölle joka luotiin ajatellen tulevaisuutta uskoen visioon ja siihen että visio edistää teknologiaa keskittyen innovatiivisiin audio-tuotteisiin ja eritoten keskittymään nuoriin ihmisiin jotka haluavat streamata itseänsä internetissä ja jakaa hetkiä muiden kanssa.

Viimeisen kuuden vuoden aikana tästä hetkestä (2023) Alex ja insinöörit ovat tutkineet audio-tuotteiden kenttää ja kehittäneet hienoja uraauurtavia tuotteita markkinoille. Maonon ensimmäinen stremaus tuote oli Clip-On mikrofoni USB ja XLR liitännällä jossa oli mukana Maono-Link Software. Tästä eteenpäin vauhti on ollut huimaa. Vuonna 2020 Maono toi markkinoille AM100 podcast äänikortin start upina ja keräsi sillä 700.00 dollaria rahaa. Vuonna 2021 Maono AM-100 äänikortti sai Amerikassa jättimäisillä
elektroniikka CES 2021 messuilla (Customer Electronic Show) Innovation Award palkinnon. Edelleen Maono jakaa saman vision ja haluaa tarjota internet käyttäjille parhaita striimauslaitteita, joilla ihmiset pystyvät jakamaan hienoja hetkiä internetissä. Kun puhutaan Maono striimaus ja podcast laitteista niin tuoteperheeseen kuuluvat mikserit, striimaus ja podcast mikrofonit, mikrofonitelineet, tuotepaketit (bundlepaketit), langattomat mikrofonit, tarvikkeet, podcast kuulokkeet, studiomonitorit jne.

Vaikka Maono on toiminut vasta muutaman vuoden, myydään Maonoa jo yli 153 maassa ympäri maailmaa ja se onkin noussut internetin myydyimmäksi brandiksi internet mikrofoneissa. Mikä erottaa Maonon muista kilpailijoista on heidän vertikaalinen business-malli. Maono tekee suunnittelun R&D:n, valmistuksen ja myynnin kaiken itse omassa talossaan alusta loppuun. Tällä tavoin Maono pystyy tarjoamaan premium podcast-laitteita huipputason komponenteilla ja tarjota korkeaa laatua uskomatton edullisella hintatasolla.

Maono äänikortit, mikserit, mikrofonit ja muut tuotteet ovat suunniteltu nimen omaan sisällöntuotantoon. Hanki omat Maono tuotteesi jo tänään ja aloita sisällöntuotanto!
Järjestys: