Mikrofonitelineet

Mikrofonitelineet ovat tärkeä osa äänityslaitteistoa, sillä niiden avulla mikrofoni saadaan sijoitettua oikeaan paikkaan. Meidän verkkokaupan valikoimaan kuuluu Mikrofonitelineitä useilta valmistajilta, kuten Maono, Athletic ja AudioDesignPRO. Tarjoamme erilaisia mikrofonitelineitä, kuten pöytäjalustat, seisomatelineet ja kaulamikrofonitelineet. Pöytäjalustat sopivat erinomaisesti podcastien, striimausten ja äänikirjojen tallentamiseen. Kaulamikrofonitelineet puolestaan ovat hyviä vaihtoehtoja esimerkiksi laulamiseen ja kitaransoittoon, sillä niiden avulla mikrofoni voidaan sijoittaa lähelle äänilähdettä. Valikoimastamme löytyy myös seisomatelineitä, jotka sopivat esimerkiksi konferenssipuheluihin. Mikrofonitelineet ovat erittäin helppoja käyttää ja niitä on saatavana eri hintaluokissa, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto.

Järjestys:
Mikrofonitelineet ovat välttämättömiä äänentoistolaitteiden lisävarusteita, jotka tarjoavat tehokkaan ja käytännöllisen tavan pitää mikrofoni paikoillaan erilaisissa tilanteissa. Niitä kutsutaan usein myös nimillä "mikkiständi, mikkiteline tai mikrofonijalusta". Mikrofonitelineiden valikoima on laaja ja monipuolinen, ja niitä on saatavilla erilaisia malleja, jotka sopivat eri käyttötarkoituksiin.

Jalustateline
Jalustateline on yksi yleisimpiä mikrofonitelinemalleja, tunnetaan myös nimillä "elvis teline" tai "limpputeline". Se koostuu pohjasta, joka tarjoaa vakauden lattialla seisovalle mikrofonille, ja nousevasta tangosta, johon mikrofoni voidaan kiinnittää. Jalustatelineitä on saatavilla eri korkeuksilla ja painoluokilla, ja ne sopivat hyvin sekä studio- että lavakäyttöön.

Pöytäteline
Pöytäteline on kompakti vaihtoehto mikrofonin tukemiseen pöydällä tai työpöydällä. Se koostuu pienestä jalustasta, joka voidaan sijoittaa suoraan pöydän päälle, ja varresta, johon mikrofoni kiinnitetään. Pöytätelineitä käytetään usein podcastauksessa, videopuheluissa ja muissa tilanteissa, joissa mikrofoni on pidettävä lähellä puhujaa.

Teleskooppiteline
Teleskooppiteline on säädettävä jalustateline, joka mahdollistaa mikrofonin korkeuden säätämisen tarpeen mukaan. Sen varsi voidaan laajentaa tai lyhentää halutun korkeuden saavuttamiseksi, mikä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon erilaisiin tilanteisiin. Teleskooppitelineitä käytetään usein live-esityksissä ja studiotyöskentelyssä, missä on tarvetta mikrofonin sijoittamiseen eri korkeuksille.

Nivelteline:
Nivelteline on joustava mikrofoniteline, joka mahdollistaa mikrofonin asettelun moniin eri suuntiin ja kulmiin. Sen varsi on nivelletty, mikä antaa käyttäjälle mahdollisuuden säätää mikrofonia haluttuun suuntaan ja kulmaan. Niveltelineitä käytetään usein äänitysstudioissa ja live-esityksissä, missä tarvitaan tarkkaa mikrofonin suuntaamista äänilähteeseen.

Athletic on ansainnut maineensa huippulaadukkaista äänentoistolaitteista ja -tarvikkeista, ja heidän mikrofonitelinevalikoimansa ei ole poikkeus. Heidän valikoimastaan löytyy useita eri malleja, kuten perinteisiä jalustoja, käteviä pöytätelineitä ja joustavia niveltelineitä. Athleticin mikrofonitelineet eivät ainoastaan tarjoa kestävyyttä ja luotettavuutta, vaan myös helppokäyttöisyyttä ja monipuolisia säätömahdollisuuksia, mikä tekee niistä täydellisen valinnan niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.


Bespeco on tunnettu italialainen äänentoistolaitteiden valmistaja, jonka tuotteet huokuvaat korkeaa laatua ja kestävyyttä. Heidän mikrofonitelinevalikoimansa kattaa laajan kirjon erilaisia malleja, kuten perinteisiä jalustoja, teleskooppisia telineitä ja monipuolisia niveltelineitä. Bespeco mikrofonitelineet on suunniteltu kestämään vaativaa käyttöä ja tarjoamaan luotettavan ja vakaan alustan mikrofonin pitämiseen, oli kyseessä sitten studio- tai live-esityskäyttö.

Ibiza Sound on arvostettu espanjalainen äänentoistolaitteiden valmistaja, jonka laajasta valikoimasta löytyy monenlaisia mikrofonitelineitä eri tarpeisiin. Heidän mikrofonitelinevalikoimastaan löytyy laadukkaita jalustoja, säädettäviä pöytätelineitä ja kompakteja käsivarsimalleja. Ibiza Soundin mikrofonitelineet eivät ainoastaan tarjoa luotettavaa suorituskykyä, vaan myös käyttömukavuutta niin studio- kuin live-esityksissäkin, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan ammattilaisille ja harrastajille musiikin maailmassa.