German Maestro

German Maestro

German Maestro on Saksalainen vuonna 1962 Saksassa Obrigheimissa perustettu audio-alan yritys. Aloittessaan vuonna 1962 German Maestro aloitti nimellä "MB" joka tulee saksan kielisestä sanasta Mikrofonbau (mikrofonien rakennus). Aluksi German Maestron alaa olivat mikrofonit, Hi-Fikuulokkeet, studiokuulokkeet, miksauskuulokkeet, headsetit ja muut komponentit. Aivan kuten myös tänä päivänä suurimmaksi osakseen! Tuolloin aloittaessaan kuulokkeiden valmistuksen taivaltaan German Maestro toimi valmistajana muille suurille brändeille kuten Telefunken, Grundig ja ITT. Läpi historiansa  (lue alta) German Maestro tunnetaan yrityksenä joka keskittyy valmistamaan audio tuotteita erinomaisella soundilla ja suorityskyvyllä sekä käytettävyydellä. Erityisesti ammattilaiset arvostavat German Maestron tarjoamaa laatua. German Maestro on vuosien varrella valmistanut kuulokkeita, Auto-Hifiä, koti-Hifiä, venekaiuttimia, headsettejä ja muita komponentteja. German Maestro valmistaa nykypäivänä 2023 pääasiassa kuulokkeita ja headsetteja. Kaikki German Maestro kuulokkeet valmistetaan Saksassa Obrigheimin tehtaalla edelleen käsityönä. German Maestro tarjoaa muista valmistajista poiketen mm. erittäin kestäviä kuulokkeita joiden päälle voit vaikkapa astua ja ne silti toimivat ja toimivat. Tällainen superkestävä kuulokemalli on mm. GMP8.35. German Maestro ei ole markkinoiden edullisin vaihtoehto sillä heidän markkinastrategia ei ole tehdä mahdollisimman paljon voittoa edullisella valmistustavalla vaan keskittyä tarjoamaan erittäin Laadukkaita käsintehtyjä kuulokkeita. German Maestro suunnittelee, kokoaa, pakkaa ja myy itse kaikki tuotteensa tehtaallaan Saksassa. German Maestro kuulokevalikoimast löydät niin Hi-Fikuulokkeet, Studiokuulokkeet, monitorointikuulokkeet kuin puhelimeen liitettävät hands-freen omaavan mallinkin. Kun valitset itsellesi seuraavat kuulokkeet ja valitset German Maestron saat takuulla rahoillesi vastinetta. Tutki malleja sivuillamme ja tilaa German Maestro kuulokkkeet suoraan maahantuojalta Musiikki Silfverbergiltä jo tänään!


1966 tulivat tehtaalta ulos ensimmäiset kuulokkeet nimellä MB. 
1967 alkoi  kondensaattori mikrofonien rakennus
1974 German Maestron kondensaattorimikrofoneista tuli uusi alan standardi. 
1974 vuonna myös tapahtui epäonnistuminen puhelinvastaajan rakennuksessa GRUNDIGILLE ja MB meni vararikkoon. Työntekijöitä oli 600-700 jotka menettivät työnsä.
1975 Tanskalainen Audio yritys Peerless osti yhtiön omaisuuden ja ja MB tuotemerkin. Samana vuonna perustettiin
uusi yhtiö "Peerless Mikrofonbau". Yhtiöllä oli 30 työntekijää ja se kasvoi noin 100 työntekijän yritykseksi lähivuosina.
1978 Uusi tehdas Obrigheimissa avataan. Samana vuonna jo ennen virallista avaamista tehdas jäi tulvan alle kun läheinen joki "Neckar" tulvi.
1983 Peerless suunnitteli jättävänsä Euroopan ja Peerless MB myytiin Mr. Alfred Götzille ja nimeksi tuli MB-Electronic GmBH. Tuotteiden nimi vaihtui MB:stä "Quart" nimeksi. Tosin Japanilaiset jälleenmyyjät kritisoivat nimeä joten nimeksi vaihdettiin lopulta "MB Quart". Tulevina vuosina rakennettiin paljon loistavia Hi-Fi kaiuttimia ja uusia kuulokkeita.
1989 Yhtiön nimeksi vaihdettiin taas ja uusi nimi oli "MB Quart Akustik & Elektronit GmbH".
1992 Omistaja Alfred Götz jättää yrityksen ja uudeksi omistajaksi tuli Dr. Busch
2001 Amerikkailainen yritys Rockford Fosgate ostaa "MB-Quart" yrityksen. High-End Hi-Fi kaiutinmallisto nimellä "Vera" kehitettiin jättimäisin taloudellisin satsauksin.
2004 Rockford Fosgate päätti lopettaa MB-Quart:in toiminnan ja laittoi MB-Quartin vararikkoon
2005 Maxxsonics USA ostaa MB-Quartin omaisuuden ja vaihtaa nimeksi Maxxsonics GmbH
2007 Maxxsonics USA päättää siirtää valmistuksen Aasiaan. 
2008 Ryhmä entisiä MB-Quart työntekijöitä ja yksi Saksalainen sijoittaja ostaa MB-Quartin omaisuuden Saksassa ja perustavat yhtiön "Maestro Badenia Akustik & Elektronik GmbH". Vain Brändi nimike puuttuu.
2008 - tänä päivänä (2023) Maestro Badenia valmistaa kuulokkeita ja headsettejä nimellä German Maestro
 
Järjestys: