Samba

Samba
Gines Ruiz, joka on erikoistunut metallikäsityöhön, perusti virallisesti Samba-yrityksen vuonna 1949. Kuitenkin yrityksen toiminta alkoi jo monia vuosia aikaisemmin perheen autotallissa valmistamalla kitaran capoja ja telineitä.

1980-luvulla Samban menestys oli selvä, kun yritys siirtyi seuraavalle sukupolvelle. Yritys oli hankkinut suuremman tuotantotilan ja laajentunut useisiin muihin instrumenttivalikoimiin. Samba oli yksi ensimmäisistä osallistujista Intermusicin kansainvälisellä musiikkimessuilla ja on saanut useita palkintoja käsityöläisyhdistykseltä, joka on yksi Espanjan arvostetuimmista tunnustuksista.

Yrityksen käsityöläiset tekevät tiivistä yhteistyötä musiikinopettajien ja muusikoiden kanssa oppiakseen heidän tarpeistaan ja huolenaiheistaan. Tämän jälkeen he valmistavat soittimia, jotka täyttävät sekä opettajien että muusikoiden vaatimukset.

Tuloksena Samba on onnistuneesti valmistanut koulusoittimia yli 60 vuoden ajan. Nykyään käsityöläisten ylpeys jokaisessa käsityönä valmistetussa soittimessa näkyy tuotteiden kauneudessa, laadussa ja äänessä, jotka he valmistavat Uskomme, että täydellinen harmonia perhetradition ja huipputeknologian kehityksen välillä on mahdollista, jotta voimme saavuttaa moderneja ja laadukkaita tuotteita.

Tuotteita ei löytynyt.