Ibiza Light

Ibiza Light
IBIZA:n maine juhlatapahtumissa on vakiintunut. Ibiza Light & Sound on saanut inspiraationsa "Feel free to have fun" -mielentilasta tarjoamalla laajan valikoiman edullisia tuotteita.

IBIZA LIGHT tarjoaa erittäin kattavan valikoiman valotehosteita: astro, derby, valonheittimet, strobovalot, kuplakoneet, savukoneet, taustavalot, tarvikkeet ja jalustat, sekä tietenkin laadukkaat moving headit. Olitpa juhlatilaisuuksien satunnainen järjestäjä tai ammattilainen, IBIZA Light & Sound -merkkituotteet on tehty sinua varten kotiin ja yrityksiin.
 
IBIZA-Light & Sound -brändi luotiin vuonna 2007. Harrastajien kehittämänä se onnistui erittäin nopeasti ääni- ja valotuotteiden tuomisessa kaikkien käyttäjien saataville kaikkialla Euroopassa. IBIZA SOUND kattaa laajan valikoiman äänituotteita: kannettavat kaiuttimet, party boxit ja kiinteästi asennettavat kaiuttimet, vahvistimet, subbarit, kuulokkeet, kaiutinkotelot, levysoittimet, mikserit, mikrofonit, soundboxit, lisävarusteet ja jalustat.
Ibizan suurin ylpeys on epäilemättä PORT®, upouusi versio erittäin menestyneestä PORT® UHF & VHF MKII -valikoimastamme 12 "ja 15" koossa. Tämä kannettava, erillinen äänijärjestelmä on erityisen arvostettu katutaiteilijoille, urheiluvalmentajille ja ulkonaviihtyville sen käytännöllisyyden ja muotoilun vuoksi. PORT sarjan tuotteet toimivat akulla ja verkkovirralla ja paketissa mukana on yhdestä kahteen langatonta mikrofonia.
 

 
Järjestys: