Bassokaapit

Bassokaapit
Bassokaapit

Käsityötä Italiasta. GR Bass panostaa laatuun ja käsityöhön tuotteissaan. He käyttävät laadukkaita materiaaleja ja rakentavat kaapit huolellisesti, jotta ne kestävät ja tarjoavat korkealuokkaisen äänen.

Maailman kevyimmät ja tehokkaimmat kaapit. GR Bassin kaapeissa käytetään kevyitä ja kestäviä materiaaleja, kuten puuta ja hiilikuitua, mikä tekee niistä helposti kuljetettavia ja soittajaystävällisiä.

GR Bassin bassokaapeissa on usein monipuolisia liitäntöjä ja säätömahdollisuuksia, joiden avulla voit muokata bassosoundiasi ja sopeutua erilaisiin musiikkitilanteisiin.

GR Bassin kaapit tunnetaan selkeästä ja tasapainoisesta äänestään. Ne pystyvät tuottamaan selkeän basson, joka erottuu hyvin soittaessa bändin kanssa.

GR Bassin kaapeilla on usein tyylikäs ja moderni ulkonäkö, joka houkuttelee monia soittajia.
Järjestys:
GR-Bass Aerotechin hiilikuitu on tunnettu erittäin kestävänä materiaalina. Se kestää iskuja ja värähtelyjä hyvin, mikä auttaa vähentämään säröjä ja resonanssia. Äänellisesti hiilikuitu tarjoaa hyvän tasapainon äänentoistamisessa. Hiilikuitu bassokaapin materiaalina tuottaa kirkkaan ja selkeän äänen, joka erottuu hyvin. Tämä on erityisen hyödyllistä bassokaapeissa.Hiilikuitu on materiaali joka ei reagoi ympäristön kosteusvaihteluihin toisin kuin puu, joka voi laajeta tai kutistua kosteuden vaihteluiden vaikutuksesta, hiilikuitu pysyy aina stabiilina. Hiilikuitu bassokaapeissa ja bassocomboissa materiaalina vähentää ei-toivottuja kaikuja ja värähtelyjä, mikä  auttaa erottamaan äänen selkeästi. GR-Bass Aerotech bassokaapit ja combot ovat parhaimmillaan sähköbassojen kanssa. Kontrabasson kanssa vahvistimeksi se sopii myös mutta kontrabasson kanssa vielä paremmin toimivat GR-Bass puurunkoiset kaapit. Toki tämän on myös makuasia. 

Bassokaappi on osa äänentoistolaitteistoa, joka on suunniteltu toistamaan bassokitaran tai basson matalia taajuuksia. 

Bassokaappien erot

Koko: Ne voivat vaihdella koon suhteen, kuten 1x12", 2x10", 4x10" ja 1x15", tarjoten erilaisia äänenominaisuuksia.

Kaiutinelementtien määrä: Bassokaapeissa voi olla yksi tai useampi kaiutinelementti, mikä vaikuttaa äänen voimakkuuteen ja matalien taajuuksien toistoon.

Teho: On tärkeää valita kaappi, jonka tehonkesto vastaa bassovahvistimen tehoa. Mielummin kuitenkin niin päin että vahvistimesta irtoaa enemmän tehoa kuin kaappi kestää eikä toisinpäin.

Kotelotyyppi: Kaapit voivat olla suljettuja tai refleksikoteloita, mikä vaikuttaa bassotoiston luonteeseen.

Materiaali: Kaappien kotelot voivat olla valmistettu eri materiaaleista, kuten puu, hiilikuitu tai alumiini, mikä vaikuttaa äänen ominaisuuksiin.

Impedanssi: Kaapeissa on erilaisia impedansseja, jotka on sovitettava bassovahvistimeen.

Valitse bassokaappi, joka vastaa tarpeitasi ja soittoympäristöäsi, olipa kyseessä sitten keikkailu, harjoittelu tai äänitys.