MusicNomad MN830 Fret End Dressing File otenauhojen päiden viila

Hinta: 48,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

MusicNomad MN830 Fret End Dressing FileTäydellinen ratkaisu otelaudan nauhojen naarmujen ja terävien reunojen poistoon, muotoiluun, tasoitukseen ja pyöristykseen.
 
Toisin kuin tavalliset päätyviilat, uudessa MusicNomadin  viilassa on lääketieteellistä ruostumatonta terästä ja 280 grit timanttipinnoitettu leikkauspinta, joka mahdollistaa tasaisen, sileän ja tarkan viilaamisen, joka sekä leikkaa että kiillottaa samanaikaisesti. Ensiluokkaiset timantit on levitetty viilan kahdelle puolelle.

Viila toimii erinomaisesti kaikkien nauhamateriaalien hiomisessa, mukaan lukien ruostumaton teräs. Täysin pyöristetty ja kiillotettu kärki suojaa kitaraasi vahingoittumiselta.

Viila on suunnitelu kahden tyyppisellä vaurioittamattomalla turvareunalla toiminnallisuuden parantamiseksi. Yksi turvareuna on täysin tasainen ja toinen turvareuna (tunnistettavissa kahvassa olevasta nuolesta) on hieman säteilevä. Molemmat reunat on kiillotettu sileäksi. Lisäksi kaikki neljä kulmaa on hieman pyöristetty otelaudan vaurioitumisen välttämiseksi.
Kahvan tasapainoinen ja käyttäjän ergonomia on vertaansa vailla. Siinä on kaksinkertainen peukalorivi ja sormikahvat, joissa on pehmeät siirtymät, jotka sopivat luonnollisesti käteesi. Korkealaatuisen kuvioidun kumikahvan kosketuspinta parantaa mukavuutta ja hallintaa kaikissa yksityiskohdissa ja tarkkuutta vaativassa työssä. Kahvassa on kätevä ripustusreikä säilytystä varten.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.