Esteve

Esteve
Kaikki ESTEVE kitarat ovat espanjalaisia käsintehtyjä kokopuisia tai kokopuukantisia kitaroita. Niissä kaikissa yhdistyy tinkimätön käsityölaatu ja parhaat materiaalit jo yli 60- vuoden ajalta (perustettu 1957). Esteve kitarat ovat palkittuja kitaranrakentajien keskuudessa josta tunnustuksena useat eri palkinnot:

1986 Chamber of Commerce Export Award
1993 Chamber of Commerce Craftsmanship Award 
1994 Chamber of Commerce Export award, 1999 Chamber of Commerce Craftsmanship Award

Kaikki Esteve mallit on saatavana myös kustomoituna. Esimerkkinä haluat perinteisen 51mm paksun kaulan sijaan kitaran jossa on 48mm paksu kaula. Tämä ja muut kustomoinnit onnistuvat kaikkiin Esteve malleihin. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää!
Järjestys:
Esteve on espanjalainen kitarabrändi, joka tunnetaan korkealaatuisista klassisista kitaroistaan. Se perustettiin Valenciassa, Espanjassa vuonna 1957, ja se on erikoistunut akustisten kitaroiden tuotantoon. Esteve-kitaroilla on maine laadukkaasta ja perinteisestä käsityöstään, mikä tekee niistä suosittuja niin aloittelijoiden kuin ammattilaistenkin keskuudessa. 

LAATU JA PERINNE: Esteve-kitarat valmistetaan käsin korkealaatuisista puista, kuten kuusesta ja setristä. Yritys tunnetaan perinteisestä kitaranvalmistuksen taidosta, joka sisältää kokeneiden kitaranrakentajien taidot ja laadukkaiden materiaalien käytön.

Esteve tarjoaa monia erilaisia ​​klassisten kitaroiden malleja. Siksi se tarjoaa vaihtoehtoja eri soittimille ja musiikkityyleille. Kitaroiden äänenlaatu vaihtelee malleittain, mutta yhteistä niille kaikille on lämmin ja pehmeä soundi. Poikkeuksena tietysti erikoismallit kuten flamenco kitarat.

Esteve noudattaa perinteisiä kitaranvalmistusmenetelmiä, mutta yritys tunnetaan myös innovatiivisista ideoistaan. He ovat esimerkiksi kehittäneet patentoituja teknologioita, jotka liittyvät äänen projisointiin ja äänenlaadun optimointiin.

Esteve-kitarat ovat pääasiassa käsintehtyjä, ja jokainen kitara on itsenäinen taideteos. Jokainen kitara on huolellisesti työstetty ja lutteri tarkastaa ennen kuin se saatetaan markkinoille.

Esteve-kitarat ovat hyvää vastinetta rahalle ja ovat yleensä kohtuuhintaisia ​​korkeasta laadustaan ​​ja äänenlaadustaan ​​huolimatta. Siksi ne ovat suosittu valinta niille, jotka etsivät laadukasta klassista kitaraa edulliseen hintaan.

Vaikka Esteve on espanjalainen brändi, sen kitaroita myydään ympäri maailmaa ja monet ammattimuusikot ja harrastajat käyttävät niitä.

Kaiken kaikkiaan Esteve on ansainnut maineen laadukkaista ja perinteisesti valmistetuista klassisista kitaroista, joissa on vaihtoehtoja erilaisille soittimille ja musiikkityyleille.

Esteven valikoimasta löytyvät perinteiset klassiset kitarat, elektroakustiset kitarat, flamenco kitarat ja myös muut erikoisemmat mallit kuten esimerkkinä Tres kitarat.