Huuliharput

Huuliharput
Huuliharput

http://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=lZxqG9iRntM
Järjestys:
Huuliharppu on kiehtova soitin, jonka lumoava ääni ja helppo soitettavuus ovat tehneet siitä suositun niin aloittelijoiden kuin ammattilaistenkin keskuudessa. Huuliharppu toimii ilman avulla, kun soittaja puhalltaa tai imee ilmaa instrumentin läpi, saaden metallilevyt värähtelemään ja luoden ainutlaatuisen äänimaiseman.

Seydel on huuliharppujen valmistuksen pioneeri, joka tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja innovatiivisista suunnitteluratkaisuistaan. Heidän huuliharppunsa ovat suunniteltu kestämään ja tarjoamaan tinkimätöntä äänenlaatua kaikissa tilanteissa. Seydel onkin Saksan vanhin huuliharpputehdas ja on toiminut alalla jo vuodesta 1847!

Cascha puolestaan tarjoaa laajan valikoiman huuliharppuja eri hintaluokissa, tehden tästä mahtavasta instrumentista saavutettavan kaikille musiikinystäville. Caschan huuliharput yhdistävät laadukkaan rakenteen ja edullisen hinnan, tehden niistä houkuttelevan vaihtoehdon niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin soittajille.

Huuliharppu avaa oven musiikin maailmaan monille, ja niin Seydelin kuin Caschan tarjoamat vaihtoehdot takaavat, että jokaiselle löytyy sopiva instrumentti, olit sitten vasta-alkaja tai jo kokenut huuliharppumestari.