Galli Strings

Galli Strings
Galli Strings on perustettu jo vuonna 1890 Italiassa, jolloin Tommaso Galli aloitti valmistamaan kieliä instrumentteihin saatavilla olevista luonnonmateriaaleista. Galli Strings on aina ollut ja on edelleen perheyritys. Perustajan poika Roberto opiskeli ja tutki kieltenvalmistusta 1950-luvulta lähtien ja kehittyikin todelliseksi ”maestroksi” alallaan. Samalla vuosien varrella Galli Stringsin tuotevalikoima laajeni merkittävästi ja kieltenvalmistuksessa siirryttiin pitkälti automatisointiin. Keskiössä oli ja on edelleen korkealaatuiset materiaalit, joista valmistuu huippulaatuisia kieliä moniin eri instrumentteihin. Alkuvuosien aikaan kielet valmistuivat pitkälti tehtaan naistyövoiman ansiosta, ja edelleen osa työstä vaatii ihmisen käsiparia.
Galli Strings on aina halunnut käydä keskustelua loppukäyttäjien eli soittajien kanssa. Samalla on ollut mahdollisuus testata uusia ideoita ei niin perinteisiin kieliin ja soundeihin. Samalla Galli Strings on kerännyt  tietoa ja oppia, jotta yrityksellä olisi taito valmistaa se paras kielisetti oli kielisoitin tai musiikkityyli mikä tahansa.
Yli 120 vuoden historia kielten valmistuksesta takaa, että Galli Stringsin jokaisen tuotteen taustalla on vankka tietotaito kieltenvalmistuksesta ja käyttäjä saa parasta mahdollista laatua. Löydät Galli Stringsiltä sopivat kielet ja plektrat soititpa sitten kitaraa, bassoa, viulua, selloa, mandoliinia, harppua tai vaikka oudia.
 
Järjestys: