Gibson

Järjestys:
Gibson on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista kitaravalmistajista, jonka historia ulottuu yli sadan vuoden päähän. Yhtiö perustettiin vuonna 1902 Orville Gibsonin toimesta Michiganissa, Yhdysvalloissa. Alun perin Gibson valmisti akustisia soittimia, kuten mandaareja ja akustisia kitaroita, mutta pian se laajensi tuotevalikoimaansa sähkökitaroihin.

Yksi Gibsonin merkittävimmistä saavutuksista oli Les Paul -sähkökitaran lanseeraus vuonna 1952. Les Paul -kitara oli vallankumouksellinen suunnittelunsa ja äänensä suhteen, ja se vaikutti merkittävästi siihen, millaisia sähkökitarat olivat ja miten niitä käytettiin tulevaisuudessa. Tämän jälkeen Gibson on jatkanut innovointiaan ja luonut lukuisia legendaarisia malleja, kuten SG, Flying V ja ES-sarjan semihollow-kitarat.

Gibsonin kitaraa pidetään korkealaatuisina ja arvostettuina soittimina, ja niitä käyttävät monet maailman huippumuusikot eri genreissä. Yhtiö on säilyttänyt perinteiset valmistusmenetelmänsä ja korkeat laatuvaatimuksensa vuosikymmenien ajan, mikä tekee Gibsonista yhden musiikkimaailman ikonisimmista brändeistä.

Kokonaisuudessaan Gibsonin kitarat ovat olleet merkittävä osa musiikin historiaa ja edelleen inspiroivat ja innostavat soittajia ympäri maailman. Löydät meiltä nämä legendaariset kitarat heti toimitukseen!