NUX MG-400 multiefekti

Hinta: 255,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl
UUSI  NUX MG-400 multiefekti, supersuositun MG-300:n isoveli

512 IR mallinnusta
25 kitaravahvistinta
25 kitarakaiutinta
8 bassokaiutinta
3 akustisen kitaran IR mallinnusta
4 mikrofonimallinnusta 3:ssa eri asennossa
USB Audio Interface
Luupperi
512 näytettä IR-tarkkuus ja KÄYTTÄJÄ-ura jokaisessa asetuksessa. (lisäksi 12 IR-KERUU-uraa)
IMPULSSIVASTE
10 RIIPPUMATONTA JÄLKIRUUVIA

Voit siirtää signaalilohkoja vapaasti MG-400:lla ja/tai QuickTone-muokkausohjelmistolla. Aseta PATCH LEVEL -lohko eteenpäin VAHVISTIMEN edelle äänenvoimakkuuden lisäämiseksi. Laita VIIVE-lohko voimavaiheen eteen luodaksesi groovaavia riffejä. Joustavan lohkojen reitityksen avulla voit luoda paljon erilaisia äänisävyjä.

NG, CMP, EFX, AMP, IR, EQ, MOD, DLY, RVB, P.L | 10 riippumatonta siirrettävää signaalilohkoa.

SCENE TOIMINNALLISUUS
Käytä SCENEJA lohkojen kytkemiseen päälle/pois joko CTRL-jalkakytkimellä.

Voit määrittää CTRL1:n tai CTRL2:n laukaisemaan SCENE-toiminnallisuuden. Jokaisella esiasetuksella on 3 SCENEa, jotka ovat hetkityksiä esiasetuksen sisällä. Tämä on voimakas toiminto live-esityksissä. Jokainen SCENE voi kytkeä lohkot päälle/pois vapaasti ja säilyttää VIIVE/KAJO-jäljet, kun kytket ne pois SCN CTRL:llä.

Jam (rummut & loopperi)
MG-400 tukee NUX Phrase Loop -synkronointia rytmin kanssa. Voit soittaa rytmin ja sitten tallentaa fraasiluupin. MG-400 mukauttaa fraasin automaattisesti nykyisen rytmin BPM:ään sopivaksi.
*Voit valita joko STEREO- tai MONO-luupin. (Stereo on 30 sekuntia, mono on 60 sekuntia.)

Kaksi tallennustilaa
*NR = Normaali tallennus toimii tavallisena luuppaustoimintona, ja kun painat CTRL1 (LOOP) -jalkakytkintä, se alkaa tallentaa fraasiluuppia.

*AR = Automaattinen tallennus on valmiustilassa, kun painat CTRL1 (LOOP) -jalkakytkintä, ja kun lyöt kieliä, se alkaa tallentaa fraasiluuppia.

Muokkausohjelmisto
Voit ladata QuickTone™-muokkausohjelman MG-400-tuotteen sivulta. Siinä on intuitiivinen käyttöliittymä parametrien hienosäätöön, lohkon järjestyksen vetämiseen, SCN:n asettamiseen, esiasetusten tallentamiseen, esiasetusten lataamiseen, esiasetusten vientiin, IR:ien lataamiseen, USB-reitityksen ja CTRL-ASETUSTEN asettamiseen - kaikki yksinkertaisesti QuickTone™-ohjelman avulla.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.