Langattomat mikrofonit

Langattomat mikrofonit ovat erinomainen valinta esitysten, konserttien ja muiden tapahtumien äänentoistoon, sillä ne tarjoavat vapaamman liikkuvuuden ilman kaapeleita. Verkkokaupassamme on laaja valikoima langattomia mikrofoneja eri käyttötarkoituksiin ja budjetteihin. Maono, AudioDesignPRO, BST-Audio, Ibiza sound, Sennheiser ja Shure ovat kaikki tunnettuja ja arvostettuja merkkejä, joilla on vankka kokemus langattomien mikrofonien valmistuksessa. Laadukkaat langattomat mikrofonit tarjoavat selkeän ja tarkan äänenlaadun, joten varmista, että valitset oikean mikrofonin käyttötarkoituksesi mukaan. Riippumatta siitä, tarvitsetko langattomia mikrofoneja esiintymiseen, karaokelaulantaan tai muihin tapahtumiin, löydät varmasti sopivan vaihtoehdon verkkokauppamme laajasta valikoimasta. Jos käytät mikrofoneja laulamiseen niin suosittelemme AudioDesignPRO PMU-312 ja D2 malleja. Jos käyttötarkoituksesi on luennot tai esim. liikunnanohjaus niin mallit joissa on headsetmikki mukana ovat oivallisia siihen. AudioDesignPRO:lta löytyy liikunnanohjaukseen tarkoitettu langaton headsetmikrofoni jonka voit pestä vedellä. Pelkkään puhekäyttöön riittää edullisimmatkin langattomat mikrofonit sillä myymiemme edullisten mallien äänenlaatu on tarpeeksi hyvä kun on tarve vain puhua. Laulua varten tarvitaan korkealaatuisempi järjestelmä. 

Järjestys:

Langaton mikrofoni on mikrofonijärjestelmä, joka mahdollistaa äänen keräämisen ja lähettämisen ilman fyysistä kaapelia äänilähteen (esimerkiksi laulaja tai puhuja) ja äänen vastaanottolaitteen (yleensä vahvistin, äänentoistojärjestelmä tai tallennuslaite) välillä. Tämä toteutetaan yleensä hyödyntämällä radiotaajuuksia tai muita langattomia tekniikoita.

Langattomat mikrofonit ovat suosittuja monenlaisissa tilanteissa, kuten live-esityksissä, televisio- ja radiolähetyksissä, kokouksissa, keikoilla, karaokessa urheilutapahtumissa ja muissa tapahtumissa, joissa johdottomuus ja liikkumisen vapaus ovat tärkeitä. Nämä järjestelmät koostuvat yleensä itse mikrofonista (joka kerää ääntä) sekä lähettimestä ja vastaanottimesta. Mikrofoni kerää äänen ja siirtää sen lähettimelle, joka puolestaan välittää äänisignaalin vastaanottimelle. Vastaanotin purkaa signaalin ja siirtää sen edelleen esimerkiksi äänentoistojärjestelmään.

Langattomia mikrofoneja on saatavilla eri teknologioilla, kuten UHF (Ultra High Frequency) ja VHF (Very High Frequency) radiotaajuuksia sekä digitaalista siirtoa hyödyntäen. Tämä mahdollistaa korkealaatuisen äänen siirtämisen ilman fyysisiä kaapeleita ja tekee niistä monikäyttöisen ja kätevän ratkaisun monenlaisiin äänen tallennus- ja siirto- tarpeisiin.