NUX DM-8 sähkörummut

Hinta: 1549,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl
NUX DM-8 sähkörummut - All Mesh head by Remo.
Uusin DM-8 rumpusetti edustaa uusinta ja innovatiivisinta teknologiaa jonka ansiosta soittaminen tuntuu kuin soittaisi akustisilla rummuilla.  Kaikissa rummuissa on REMOn valmistamat verkkokalvot.


Paino 39 kg

 
 NUX DM-8:aan on ladattu 30 erilaista valmista rumpusettiä.
Group Fader mahdollistaa jokaisen rummun/symbaalin muokkaamisen itsellesi sopiviksi jolloin saat juuri sellaisen rumpusetin kuin haluat.
Uusi 10" basari + tuplaketjuinen pedaali pysyy tukevasti paikallaan, toimii erinomaisesti myös tuplapedaalilla. Erillinen 12" kolmella triggerillä varustettu virvelirumpu (sis. teline) on täysin balanssissa kalvon joka kohdassa ja se tunnistaa myös kanttilyönnit. Vaikuttava, uusi Hi Hat toimii kuten akustinen Hi Hat, se voidaan asemoida auki/kiinni tai puoliavoimeen asentoon.

USB AUDIO I/O
DM-8 moduuli toimii myös äänikorttina joten voit sen USB portista lähettää stereoääntä ja MIDI dataa tietokoneeseen.  Voit lähettää 14 audio raitaa haluamaasi DAW (Digital Audio Workstation) laitteeseen.

DM-8 moduuli mahdollistaa omien WAV -tiedostojen tuonnin USB-tikun avulla.  Voit asettaa haluamasi soundit kaikkiin rumpuihin ja symbaaleihin.

Voit lisätä laadukkaat EQ, Compression, Overdrive tai  Reverb efektit haluamiisi rumpuihin/symbaaleihin.

DM-8 moduuliin on ladattu runsaasti erityylisiä taustabiisejä joiden mukana voit soittaa ja jammailla kuten haluat.9 Piece Digital Drum Kit with Remo Mesh Heads
12” Snare x1, 10” Tom x3, 10” Kick drum* x1, 12” Hi-hat cymbal x1, 12” Crash cymbal x2, 14” Ride cymbal x1, Snare stand x1, Hi-hat stand x1, Kick pedal x1, DM-8 module x1  
Metronome, Coach, Effects, REC, Songs, Bluetooth, USB audio, WAV import, Group Fader
Headphone, DV-9V, USB, USB DISK, AUX IN, L/MONO R OUTPUT, MIDI OUT, TIRGGER IN x2    


 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.