Striimaus laitteet laadukkaaseen suoratoistoon

Striimaus on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten suosiossa ja myös suomen kielessä. Striimaus tulee englanninkielisestä sanasta ”streaming”, joka puolestaan tarkoittaa suoratoistoa. Moni saattaa silti pohtia mitä on striimaus, mutta suoratoisto puolestaan on sanana tutumpi. Erilaiset suoratoistopalvelut ovat useimmille tv-sarjojen ja elokuvien ystäville päivittäisessä käytössä.

Käytännössä kyse on siis siitä, että verkkoon ladataan kuvaa tai ääntä, tai molempia, jolloin se on toistettavissa nettiyhteyden avulla missä tahansa, milloin tahansa ja lähes millä laitteella tahansa. Tästä askel eteenpäin on livestriimaus, jolloin kaikki tämä tehdään ihan kuin tv:n suoralähetys eli livenä.

Mitkä striimaus laitteet minun pitää hankkia?

Periaatteessa striimauksen voi aloittaa pelkällä älypuhelimella. Moderneista kännyköistä löytyy laadukkaat kamerat, mikrofonit ja nettiyhteydet. Sovelluksia on netti pullollaan. Kun striimaus kuitenkin yleistyy koko ajan, vaaditaan laatua, jotta massasta voi erottua paremmin. Äänen ja kuvan ollessa kyseessä, kuluttajien vaatimustaso on korkea, oli alusta mikä tahansa.

Me Musiikki Silfverbergillä tarjoamme laatutuotteet tähän tarkoitukseen. Löydät valikoimamme striimaus välineet tästä linkistä. Saat tilattua meiltä kaikki tarvittavat välineet striimaukseen ja sisällöntuotantoon. Panostamme valikoimassamme laadukkaisiin mikrofoneihin, miksereihin, kuulokkeisiin, kaapeleihin ja muihin alan tuotteisiin.

Nostamme seuraavassa erittäin monipuolisen tuotteen esille, joka soveltuu striimauksen lisäksi moniin muihin käyttötarkoituksiin. Tutustu tästä Maono AM100 mikseriin.

Tämä tuote on täydellinen valinta striimaajille, podcastin tekijöille, musiikin harrastajille, pelaajille, vloggaajille jne. Saat liitettyä mikseriin läppärin, padin, älypuhelimen ja pöytäkoneen. Laitteita voi olla liitettyinä jopa 3kpl samaan aikaan. Maono AM-100 toimii USB-virralla ja akulla, joten voit tarvittaessa tehdä striimauksia paikoista, joissa ei ole sähkövirtaa saatavilla. Tällä mikserillä voit tehdä äänityksiä erittäin laajoin säädöin. Siitä löytyy sisäänrakennettuja ääniefektejä laulu/-puheäänen tai soittimien muokkaamiseen. Voit ohjelmoida painikkeisiin vaikkapa podcastisi aloitusefektit, jolloin saat aikaan ammattimaista sisältöä. Mikseriä voit käyttää erinomaisesti kahden henkilön haastatteluihin ja keskusteluihin, koska liitäntöjä on tarpeeksi. Maonocaster -mikseri on yhteensopiva monien suosituimpien sovellusten kanssa, kuten esimerkiksi YouTube, Twitch ja Spotify.

Yksi Maono AM100 -mikserin parhaita puolia laajojen ominaisuuksien lisäksi on sen erittäin kilpailukykyinen hinta. Se onkin nostettu useissa formaateissa yhdeksi järkevimmäksi ostokseksi tällä saralla.

Maono – myös muut striimaus laitteet

Maono tunnetaan laatumerkkinä, joka tarjoaa hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisia tuotteita striimaukseen ja podcasteihin. Kyseinen brändi myy menestyksekkäästi tuotteitaan jo yli 153 maassa ja se tunnetaankin suosituimpana merkkinä mikrofoneissa nimenomaan striimaukseen liittyen.

Ääni onkin usein tekijä, joka parhaimmillaan nostaa sisällön uudelle tasolle ja pahimmillaan pilaa koko striimauksen laadun. Jokainen tunnistaa esimerkiksi puhelinten mikrofonien laadun, joka sinänsä on riittävä puheluihin, mutta ei ammattimaisiin podcasteihin. Äänen suhteen hyvän laadun tunnistaa heti ensimmäisistä sanoista alkaen.

Kun etsit striimaukseen laadukasta mikrofonia, suosittelemme tutustumaan Maonon valikoimaan. Tästä linkistä löydät valikoimamme.

Voit myös tutustua aiheeseen tarkemmin lukemalla toisen artikkelimme: Podcast mikrofoni – panosta laatuun

Voit tilata laitteet striimaukseen turvallisin mielin meiltä. Olemme vuonna 1975 perustettu yritys ja panostamme koko tuotevalikoimassamme laatuun. Valitsemme valikoimaamme vain parhaita tuotemerkkejä ja voimme pitkällä kokemuksellamme todeta olevamme äänen asiantuntijoita. Mikäli kaipaat apua tuotteiden valintaan, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme!