Soundbrenner

Soundbrenner
Soundbrennerillä on vakaa usko, että muusikot eivät synny – he syntyvät käytännössä. Ja tarjotakseen parhaan mahdollisen käytännön kokemuksen, Soundbrenner on luonut puettavia välineitä, joihin liittyy heidän hienot ohjelmistonsa.
 
Tuomalla modernia teknologiaa ja muotoilua soittajille Soundbrenner pyrkii auttamaan jokaista planeetan muusikkoa hallitsemaan ja kehittämään taitojaan. Tavoite on innostaa maailman ihmisiä lähtemään tälle eeppiselle matkalle musiikillisen suuruuden ja kokemusten saavuttamiseksi, ja juhlimme kaikkia niitä, jotka jo tavoittelevat sitä!
 
Soundbrennerin puettavat metronomit auttavat jokaista muusikkoa omassa harjoittelussaan ja keikoilla. Puettava metronomi toimii ranteessa tai sen voi kiinnittää erilliseen vyöhön, jonka voi asettaa vaikka rinnan ympäri. Ei ärsyttävää mekaanista klik-klik ääntä vaan Soundbrenner tarjoaa värisevän metronomin, jonka käyttö on helppoa. Puettava metronomia ohjataan ja säädetään Soundbrenner appin kautta. Helppoa ja erittäin monipuolista.
 
Järjestys: