Akustiset Rummut

Akustiset Rummut
Maahantuomme erittäin korkealaatuisia Dixon akustisia rumpuja sekä alkajille sopivia Rockbeat rumpuja.
Järjestys:
Dixon-rummut ovat korkealaatuisia rumpuja, jotka tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja musiikin harrastajille ja ammattilaisille. Yritys perustettiin vuonna 1979 Yhdysvalloissa, ja siitä lähtien se on tunnettu tinkimättömästä laadustaan ja innovatiivisista suunnitteluratkaisuistaan.

Dixon-rumpujen valikoima kattaa akustiset rummut, sähkörummut ja käsirummut, jotka tarjoavat ammattitason suorituskykyä ja kestävyyttä. Yrityksen sitoutuminen laatuun ja jatkuva kehitys ovat tehneet siitä suositun valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneillekin soittajille.

Olipa kyseessä sitten ensimmäinen harrastelijasetti tai ammattilaiskäyttöön suunniteltu keikkasetti, Dixon tarjoaa laadukkaita ja luotettavia rummutuotteita, jotka inspiroivat ja innostavat musiikin ystäviä ympäri maailman.

Haluatko tarjota oppilaillesi mahdollisuuden oppia rytmimusiikkia tehokkaasti ja vaivattomasti? Tutustu käyttövalmiiseen luokkarumpusettiimme, joka on suunniteltu erityisesti ryhmätyöskentelyyn musiikinopetuksessa!

Luokkarummuissa on kaikki tarvittava: hi-hat (haitsu), virveli ja bassorumpu. Setti sisältää myös rumpukapulat omalla telineellään, mikä tekee niiden käytöstä entistäkin kätevämpää. Pienikokoinen ja valmiiksi koottu setti ei vaadi työlästä kokoamista ja sopii täydellisesti musiikkiluokkaan tai ryhmäopetukseen.

Niiden meluton toiminta mahdollistaa useiden settien käytön samaan aikaan ilman häiriöitä. Luokkarumpuja voi soittaa yhdessä muiden akustisten instrumenttien kanssa, ja niiden avulla voi säestää myös vahvistamatonta laulua. Setti tarjoaa oppilaille monipuolisen oppimiskokemuksen ja mahdollisuuden kehittää rytmimusiikin taitojaan rennossa ja innostavassa ympäristössä.

Luokkarummut soveltuvat myös hyvin harjoitteluun kotona tai vaikkapa katusoittoon ja jammailuun akustisten soitinten kanssa. Niillä soitetaan kuten tavallisella rummustolla, ja niiden soitettavuus vastaa oikeaa rummuttamista.

Osta luokkarumpusetti nyt ja tarjoa oppilaillesi uusi ja innostava tapa oppia musiikkia yhdessä!