MusicNomad MN810 Fret Leveler kitaralle, ukulelelle ja mandoliinille

Hinta: 55,00

Toimitusaika: Toukokuussa 2024
Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

MusicNomad MN810 Fret Leveler kitaralle, ukulelelle ja mandoliinille


Nauhojen tasoittamisesta tuli juuri piirun verran helpompaa! MusicNomadin L-Beam viilalla tasoitat kaikki otelaudan nauhat kerralla vain muutamalla liikkeellä! Kolmen eri koon valikoimasta (7 tuumaa / 18 cm, 17,6 tuumaa / 45 cm ja 24 tuumaa / 61 cm) löydät sopivan vaihtoehdon tarpeisiisi. Tämä 17,6 tuuman pituus on vertaansa vailla verrattuna muihin viiloihin, jotka yleensä ovat 16 tuumaa pitkiä. 17,6 tuumaa on täydellinen pituus kaikkien nauhojen tasapainottamiseen varmistaen tarkkuuden vähemmällä työskentelyllä. Erinomainen myös nauhattomien otelautojen tasoittamiseen!
Uusi 18 cm /7" pitkä otelaudan tasoitusviila asettaa uuden korkean standardin viiloille. Pienemmän koon ansiosta viila on helppo hallita ja se on erityisesti suunniteltu nauhojen tasoitukseen, luoden fall away -efektin ja sopien loistavasti pienempiin soittimiin kuten ukuleleen ja mandoliiniin. Erinomainen myös nauhattomien otelautojen tasoitukseen!

Vankka rakenne ja paino helpottaa työskentelyä. Tämä pieni kaveri on painoluokassaan yksinään, painaen 262 grammaa.
ERGONOMINEN KAHVA + PYÖRISTETYT VIISTETYT REUNAT:  MusicNomadin ergonominen kaareva kahvasuunnittelu tarjoaa äärimmäistä mukavuutta ja viilanhallintaa, sekä auttaa välttämään käsien lipeämistä. 1,75" matalampi profiilikorkeus vie sinut lähemmäksi otelautaa paremman hallinnan ja tuntuman saavuttamiseksi. Reunat on pyöristetty, jotta vältyt kolhuilta. Tämä on yksityiskohta, jota varmasti arvostat.

TASAISET TASANTEET JA MUKANA HIOMAPAPERI: Ylä- ja alareunat on hiotu tarkasti tasaiseen tarkkuuteen +/- 0,00125" jalkaa kohti strategisesti suunnitellulla 3-vaiheisella hiontaprosessilla kummallakin työpinnalla. Mukana tulee kolme Adhesive-backed 3M™ Stikit™ Gold Abrasive -hiomapaperisuikaletta, joita suosivat alan huippukorjaamot: (2) P240-karkeus, (1) P400-karkeus.

SUUNNITTELTU SONOMA, CA (USA) TIIMIn TOIMESTA: Laadukas 6063-T5-alumiini on viimeistelty sinisellä anodisoinnilla, joka tekee siitä äärimmäisen kestävän, hankauskestävän, helppohoitoisen eikä se hilseile tai lohkea. Mukana on kätevä ripustusreikä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.