La Mancha

La Mancha
La Mancha kitarat saivat alkunsa vuonna 2001 Saksan Tübingenissä, kun markkinoilla oli tarve kauniistisoivalle klassiselle oppilaskitaralle, joka olisi myös sopivan edullinen nuorille innokkaille kitaristinaluille.
La Mancha kitarat ovat korkealaatuisia ja se on varmaa vastinetta rahoille. La Mancha kitara on paitsi upea muodoltaan niin myös soundiltaan. La Mancha haluaa tarjota saman upean soundin kuin espanjalaisissa perinteisissä klassisissa kitaroissa. Se on La Mancha kitaran suunnittelun pohjana ja mukaan on lisätty innovatiivisia uusia ajatuksia kitararakennuksesta.

Edelleen La Mancha kitarat suunnitellaan Saksassa ja valmistetaan Aasiassa noudattaen perinteisen kitararakennusmaan Espanjan oppeja. La Manchan tehtaalla ollaan erittäin tarkkoja laadusta ja laadunvalvonnasat ja tehtaalla työskenteleekin Saksalaisia työntekijöitä. Kitaravalikoima on laajentunut alkuaikojen oppilasmalleista ja kitaroita löytyy kaikille soittajille taitotasosta tai koosta riippumatta.
Kitaroiden yksityiskohdat ja viimeistelyt ovat ajattoman tyylikkäitä, joten jokainen voi löytää itselleen sopivan kitaran La Mancha nylonkieliset kitarat mallistosta.
Kitaran suunnittelun lähtökohtana on, että kuka ikinä sitä soittaakaan tulee kiintymään siihen.
Euroopan kitaraopettajien liitto (EGTA) suosittelee eri La Mancha kitaramalleja kitaransoiton opetteluun. La Mancha nylonkieliset kitarat ovatkin voittaneet EGTA:n vertailun oppilaskitaroiden valmistajien kesken jo yli kymmenen vuoden ajan! Testaa itse ja ylläty!
Järjestys: