Esteve

Esteve
Musiikki Silfverberg Oy on maahantuonut Esteve akustisia kitaroita jo yli 40-vuoden ajan! Ne ovat arvostettuja ja paljon käytettyjä niin ammattilaisten käsissä kuin myös musiikkiopistoissa.

Esteven tarina alkaa vuonna 1957 Valencian, kaupungista, joka sijaitsee Etelä-Euroopassa Välimeren rannalla. Siellä sijaitseekin siis yksi maailman arvostetuimmista Espanjalaisista kitararakentejista Guitarras Esteve.

Vuonna 1957 Francisco Esteve, Manuel Adalid ja Antonio Monfort päättivät perustaa oman kitarapajan, joka aloitti valmistamaan Espanjalaisia akustisia kitaroita.

Perinnettä jatkaa Manuel Adalid Jr joka on edelleen sitoutunut edistämään ESTEVEn nimeä akustisten kitaroiden valmistajana kaikkialla maailmassa. Tämä tarkoittaa myös uusien mallien ja tekniikoiden sisällyttämistä ja rakennusprosessien mukauttamista kansainvälisten markkinoiden vaatimuksiin pitäen samalla käsityöläisperinteen henkeä elossa.

ESTEVEn 52 käsityöläisen tiimi on suurin voimavaramme. Käsityöläisiämme yhdistää yhteinen intohimo kitaraa kohtaan  ja vuosien kokemus. Rakastamme työtämme ja olemme ylpeitä jokaisesta viimeisteletystä akustisesta kitarasta!

ESTEVE-kitarat ovat kansainvälisesti tunnettuja erinomaisesta soundistaan ​​ja viimeistelystään. Ne ovat herkkiä syttymään ja omaavat kovan äänen. Esteve kitarat ovat myös miellyttäviä soittaa. Akustiset kitaramme tunnetaan yhdistävänsä parhaita materiaaleja rakentamisessaan sekä sitä vaikeaa kuilua käsityöläisten perinteiden ja nykyaikaisten rakennustekniikoiden välillä.

ESTEVE-kitara on espanjalaisen sielun ääni, joka inspiroi muusikoita soinnisella luonteellaan, soitettavuudellaan ja äänen puhtaudellaan. Esteven akustisten kitaroiden mallistosta löytyvät mallit lapsille ja aikuisille. Malleja on saatavana suoraan tehdasmalleina perinteisellä kaulalla sekä myös nykyään suosituilla kapeilla 48mm kauloilla. Esteve kitaroissa on myös kustomointimahdollisuus joten saat tilattua meiltä haluamasi Esteve kitaran esim. itse haluamallasi kaulan paksuudella. Voit myös esim. tilata minkä tahansa mallin haluamallasi body koolla. Esimerkkinä jos soittaja on vielä lapsi mutta haluatte hänelle parhaan mahdollisen akustisen kitaran mutta sopivan kokoisena niin voitte tilata hänelle esim. Esteve 8 mallin kitaraksi mutta valita kooksi esim. 7/8 tai 3/4. Myös esim. oman nimen saaminen kitaran sisään on mahdollista. Esteve kitarat myös säädetään täydelliseen soittokuntoon ennen luovuttamista asiakkaalle. 
Järjestys: