MusicNomad

MusicNomad
MusicNomad on vuonna 2010 perustettu Kaliforniassa intohimosta musiikkiin vastaamaan laadukkaiden soittimien huoltotuotteiden tarpeeseen. Jokainen soitin tarvitsee puhdistusta, huoltoa ja kunnossapitoa pysyäkseen ensiluokkaisessa soittokunnossa.
MusicNomad tuoteperheen hoitoaineet ovat ympäristöystävällisiä ja myrkyttömiä ja markkinoiden parhaita. Lisäksi niissä on miellyttävä mieto tuoksu!
MusicNomad kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja tuo markkinoille vain parasta mahdollista laatua. Jokainen tuote otelautaöljystä pianon kiillotusaineeseen on kehitetty yhdessä ammattilaisten kanssa ja testattu laajasti eri käyttäjillä, niin soitinrakentajilla, ammattisoittajilla kuin harrastelijoilla. Mikäli tuote ei olisi markkinansa paras, ei sitä tuotaisi markkinoille lainkaan.
MusicNomadin tuoteperheestä löytyy puhdistusaineet- ja tarvikkeet niin kitaroille, pianoille ja muille kosketinsoittimille, rummuille, puhaltimille ja monille bändi- ja orkesterisoittimille . MusicNomadilla on myös erityisen laaja huoltotarvikkeiden valikoima. Tuoteperheestä löydät timanttiviilat satulanmuotoiluun, puhdistus- ja kiillotusaineet, kostuttimet, kaularaudan säätöavaimet, kieliveivit, symbaalien puhdistustarvikkeet ja monet muut tuotteet.
MusicNomad on laajalti käytössä Suomessa ja ympäri maailman niin ammattilaisilla kuin musiikin harrastajilla. Tuotteiden käyttäminen on helppoa ja vaivatonta. Jokaisesta tuotteesta löytyy opastusvideo, jonka avulla jokainen voi oppia huoltamaan soitintaan.
Tutustu MusicNomad tuotteisiin ja soittimesi säätö, puhdistus, kunnostus ja suojaaminen käy helposti ja myrkyttömästi.
 
Järjestys: