Boomwhackers

Boomwhackers
Boomwhackers on Amerikan Yhdysvalloissa perustettu yritys, joka on keskittynyt yksinomaan perkussiosoittimien valmistukseen. Putket (tubes) valmistetaan muovista ja ovat erittäin kestäviä. Yritys tarjoaa tuotteitaan kaikenikäisille, mutta Boomwhackers settejä käytetään erityisesti päiväkodeissa ja kouluissa osana musiikkikasvatusta. Putkia voi käyttää myös ulkona pakkasessa.
Boomwhackers Tuned Percussion Tubet ovat upeita ja ainutlaatuisia soittimia, jotka ovat jo tuoneet musiikin ilon sadoille tuhansille ihmisille. Kyllä, laskemme lapset ihmisiksi. Putkisettejä löytyy erilaisia: kromaattinen, pentatoninen, diatoninen sekä eri laajennusosat ja tarvikkeet lisäksi.
 
Tietoja rytmibändi-instrumenteista:
50 vuoden ajan RBI (Rhythm Band Instruments LLC) on tarjonnut laadukkaita tuotteita varhaiskasvatuksen ja peruskoulun musiikkikasvatukseen ja -viihtyvyyteen. Musiikki on tärkeä osa lapsen kehitystä ja tutkimukset osoittavat, että parhaat akateemiset opiskelijat ovat musiikki- ja taideohjelmiin osallistuvia. Olitpa musiikkikasvattaja, kirkon musiikin johtaja tai vain vanhempi, joka haluaa esitellä lapsesi musiikinteon ihmeisiin, Boomwhackersin tuotteilla se on helppoa, hauskaa ja monipuolista!
 
 
Järjestys: