TronicalTune Type A automaattinen kitaranvirityskoneisto

Hinta: 119,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Matkahuolto bussipaketti)

Määrä: kpl
TronicalTune Type A automaattinen kitaranvirityskoneisto

Käy Gibson Les Paul ja SG-tyylisiin kitaroihin (sopii myös muihin merkkeihin) sekä muihin Gibson malleihin. Marmorin värisillä virittimillä heti varastossa. Kysy muiden värien toimitusaikaa.
TronicalTunessa on 12 erilaista preset-viritystä sekä 6 tyhjää muistipaikkaa omille vireillesi.

TronicalTune on saksassa kehitetty ja valmistettu virityskoneisto jonka ansiosta sinun ei tarvitse enää stressata vireestä sillä se virittää kitarasi automaattisesti! Näin pystyt keskittymään soittamiseen täysin. Tronicalila tosin myös käsinviritys onnistuu.

TronicalTunea käyttävät jo artistit kuten Steve Vai, Uli Jon Roth, Billy Corgan ja monet muut kuuluisat soittajat.

TronicalTune A sopii Gibson Les Paul ja SG-tyylisiin kitaroihin sekä muihin Gibson malleihin. Varmistaaksesi sopivuus kitaraasi tulosta koneiston sapluuna tästä jonka jälkeen mallaa sitä kitaraasi ja tarkista osuvatko reiät kohdalleen (katso ohjeet tuotekuvista). Tronical Tune on erittäin helppo asentaa. Irroita vanhat virityskoneistot ja laita Tronical Tune tilalle (kts. video sivunalalaidassa). Sinun ei tarvitse porata minkäänlaisia reikiä kitaraasi eikä muuttaa sitä millään lailla. Käytännössä sinun tarvitsee vain irroittaa kuusi ruuvia ja laittaa uudet virityskoneistot vanhojen tilalle. TronicalTune on erittäin kevyt ja se ei lisää kitarasi lavan painoa. TronicalTune ei viritä kesken soittamisen eikä häiritse soittoa millään tavalla. Se toimii akulla joka kestää noin 300 virittämisen ajan. Kun se loppuu voit ladata sen mukana tulevalla laturilla tai vaihtaa toisen akun (vie noi 5-sekuntia).


- Single String mode. Virittää yhden kielen kerrallaan


-Multi String mode. Virittää kaikki kielet kerrallaan
- Custom Tuning mode. Tallenna omat vireesi(maksimissaan 6 kpl) ja valitse haluamasi jolloin Tronical Tune virittää kitaran sen mukaisesti.
- Reference Tuning mode. Viritä A-kieli esim. 442 Hz:iin (piano yms. soittimet) ja TronicalTune virittää muut kielet sen mukaan. Voit myös itse kalibroida TronicalTunea.Capo Mode


Asennus

Mukaan tulee suomalaiset käyttöohjeet.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.