NUX B-8 Professional Wireless System- langaton kitarajärjestelmä

Hinta: 329,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

NUX B-8 Professional Wireless System- langaton kitarajärjestelmä

toimii 2,4 GHz taajuudella
20Hz-20kHz
24bit/48kHz
122dB
DI Output
Analog Input
Send/Return
Signaalin kantavuus n. 50m (160 feet)
Viritysmittari
Boosteri
USB ladattava
käyttöaika yhdellä latauksella 6,5 tuntia
Cabel Tone Simulation
Latenssi vain 2,5-8.7ms
Värikäs LCD näyttöNUX B-8 on uusin langaton järjestelmä, jossa on automaattinen asennus, 2,4 GHz:n häiriötön lähetystaajuus ja 24-bittinen 48 kHz:n korkealaatuinen äänensiirto. Signaalin lähetysviive on parhaimmillaan vain 2,5 ms. Toiminta-alue on jopa 50 metriä (160 jalkaa). Se sopii kaikenlaisiin sähkökitaroihin, bassoihin ja muihin sähkömikrofoneilla varustettuihin soittimiin. Riippumatta siitä, mitä soitinta soitat, voit nauttia B-8:n kätevyydestä. B-8:ssa on sisäänrakennettu Boosteri ja digitaalinen viritin jolla voit virittää kitarat ja bassot haluamiisi vireisiin.
TX:ssä on myös kaapelisävyn simulointi, joka auttaa soittajia saavuttamaan lämpimämmän soundin. B-8 on varustettu käytännöllisillä liittimillä. Voit silmukoida efektipedaalisi RX:ään SEND/RETURN-liittimellä. Lisäksi voit yhdistää RX:n vahvistimeen, mikseriin tai ääniliitäntään tasapainotetulla kaapelilla DI OUT -liittimellä.
Bonuksena voit vapaasti muokata B-8:aa lataamalla oman Boot-Up kuvasi. NUX B-8 on luotettava kumppani soittajille niin kotona, treeneissä kuin keikallakin.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.