Kawai DG-30 digitaaliflyygeli

Hinta: 3990,00 4390,00 €

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl
Kawai DG-30 digitaaliflyygeli
DG30:en Responsive Hammer III kosketinmekanismi antaa akustisen flyygelin ylivoimaisen soittotuntuman realistisella herkkyydellään ja jämäkkyydellään. Soittimen kolmi-sensorinen koskettimien tunnistusjärjestelmä parantaa soittimen reagointikykyä ja tarkkuutta, erityisesti staccato ja fortissimo soitossa.
Koskettimiston painotuntuma on tarkasti määritelty vastaamaan akustisen pianon raskaampia bassovasaroita ja kevyempiä treblevasaroita. Autenttinen soittotuntuma ja ominaisuudet takaavat, että tarkimmatkin soittajat voivat harjoitella DG30:llä ennen esiintymistä oikealla akustisella flyygelillä. Soittotuntuma on siis hyvin tarkasti balansoitu sopimaan kaikkeen soittamiseen.

Responsive Hammer III systeemi pitää sisällään kolme kosketinsensoria perinteisen kahden sijaan parantaen soitettavuutta huomattavasti tondentuntuisemmaksi.

Ivory Touch kosketinpinnat

DG30 on varusteltu paljon kehutulla Ivory Touch kosketinpinnoituksella. Hienosti käsitelty materiaali imee sormista hien ja öljyn auttaen soittotuntumaa; sormien kosteuksia imevä pinnoite ei päästä lävitse likaa eikä rasvaa, joten koskettimisto on helppo pyyhkiä puhtaaksi! Luonnollinen mattapinta on mielyttävän sileä.

Koskettimen irti-päästö on akustisen pianon kaltainen. Hienovarainen tuntuma takaa hyvin todentuntuisen soitettavuuden niille, jotka ovat tottuneet akustisen pianon soittotuntumaan.

kaiutinteho 40W (2 x 20W)

Paino 80 kg
Mahtavan soitettavuutensa ja äänenlaatunsa lisäksi DG30 pitää sisällään laajan kattauksen digipianolle ominaisia toimintoja kuten Bluetooth yhteyden, äänitys -ja toistomahdollisuuden USB:n kautta, metronomin, opetusohjelmiston sekä laajan valikoiman eri soitinääniä (355 soitinääntä ja 9 rumpusettiä)!
SK-EX Concert flyygelin pedaalien asetelmaa ja tuntumaa jäljittelevä Grand Feel Pedaalisysteemi laajentaa DG30:en tuntumaa lähemmäs autenttista akustista pianoa.
Spatial Headphone Sound (SHS) teknologia parantaa soittimen äänen syvyyttä ja todentuntuisuutta kun kuuntelet soittoasi kuulokkeiden kautta. Voit valita kolmesta tila-asetuksesta itseäsi miellyttävimmän vaihtoehdon vähentäen korviisi kohdistuvaa rasitusta pitkäaikaisessa soitossa.
Sisäänrakennettu opetusohjelma antaa soittajille mahdollisuuden opetella soittoa klassisten teosten säestämänä tai vain keskittyä sormiharjoituksiin, skaaloihin tai lämmittelyyn.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.