Heitettävä langaton mikrofoni Catchbox Plus

Hinta: 739,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

Heitettävä langaton mikrofoni Catchbox Plus

Eikö olisi hienoa kun olisi langaton mikrofoni jonka voisit heittää tai vaikkapa potkaista toiselle puhujalle toiselle puolelle huonetta?! Normaalisti tämä ei ole mahdollista sillä mikrofonit eivät kestä sitä paitsi Catchbox! Catchbox Plus on juurikin tarkoitettu sitä varten! Kaikessa yksinkertaisuudessaan Catchbox Plus on mikrofoni jota voit rauhassa heitellä ja potkia kaverillesi. Kun pallo (mikrofoni) on ilmassa niin se sulkeutuu automaattisesti jolloin mitään ääniä ei kuulu. Kun kaverisi ottaa sen kiinni avautuu linja taas ja olet valmis puhumaan. Catchbox painaa vain 200g joten sinun ei tarvitse olla voimamies heittääksesi sitä toiselle puhujalle. Loistava tuote niin tarhoihin kuin kouluihin ja muihin laitoksiin sekä firmoille.
Catchboxin edut
- Aktivoi yleisöä ja pitää keskustelun vireillä
- Seminaareissa sinun ei tarvitse viedä mikrofonia puhujan käteen vaan pallon voi heittää seuraavalle puhujalle
- Pallon heittely on hauskaa ja virkistää seminaareja


Catchbox LPlus toimii lupavapailla 1.8 ja 1.9GhZ taajuuksilla jotka ovat suomessa vapaita eikä niiden käytöstä tarvitse maksaa mitään. Mikrofoni toimii ladattavalla akulla jossa käyttöaika noin 14 tuntia. Kantavuus riittää noin 100 metrin etäisyydelle 1000 hengen tiloihin asti. Catchbox Plussaan voit ostaa halutessasi vielä lisäksi toisen pallon (mikrofonin). Tällöin käytössäsi on samanaikaisesti kaksi mikrofonia. Toisena lisävarusteena on tarjolla langaton laturi jolla Catchboxin lataus onnistuu vaivattomasti!

PS. Voit ostaa Plus malliin myös toisen pallon (mikrofonin) extrana ja käyttää niitä samaan aikaan. Lisää halutessasi toinen mikki mukaan tilaukseen vetolaatikosta.

Miten eroaa Catchbox Lite ja Plus mallit keskenään?

                 Lite                                    Plus

Kantavuus:  30                                      100M
Toiminta:    Paristoilla                            Akulla
Riittää:       100 hengelle                        1000 hengelle
Mikrofoneja  1 Max.                                2 Max.

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.