MusicNomad MN850 Diamond Coated, Safe Zone Guitar Fret Crowning File (S-File) otelautaviila nauhojen kruunaamiseen

Hinta: 145,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

MusicNomad MN850 Diamond Coated, Safe Zone Guitar Fret Crowning File (S-File) otelautaviila nauhojen kruunaamiseen

Nauhojen viilaaminen on helpompaa kuin koskaan ennen. MusicNomadin viilalla onnistut helposti ja varmasti. Erittäin tarkka ja laadukas timanttiviila sopii lähes kaikille nauhatyypeille ja -koille.
Viilan Safe Zone muotoilu takaa, että et voi yliviilata nauhoja. Viilassa on pieni osa, jossa ei ole timantteja. Kun olet saanut muotoiltua nauhan molemmat puolet, S-File  lopettaa viilaamisen ja vain liukuu nauhan päällä. Kuulet ja tunnet eron ja tiedät että on aika siirtyä seuraavaan nauhaan.

Ensiluokkaisten timanttien ansiosta viilaus on paitsi nopeaa myös erittäin tarkkaa olitpa sitten kokenut tekijä tai aloittelija.

Viilan muotoilu ja timanttipinnoite toistaa samaa kaarevuutta kuin nauhoissa on. Toisella puolella on viila kapeille ja normaaleille nauhoille, toisella puolella puolestaa leveille ja jumbokokoisille nauhoille.
Lisäksi viilaa voi käyttää molempiin suuntiin toisin kuin useita markkinoilla olevia voi käyttää vain yhteen suuntaan. Samalla viilaamiseen käytetty aika lyhenee.

Viila on tasapainoinen ja helppo käsitellä ergonomisen muotoilun ja silikonisen kahvan ansiosta. viilan käyttö ei ole raskata eikä se väsytä kättäsi, viila painaa vain 173g.
Viilaa voi käyttää eniten käytetyissä nauhamateriaaleissa (nikkeli-hopea) bassoissa, kitaroissa, banjoissa ja muissa kielisoittimissa. Viilaa voi käyttää jopa ruostumattomaan teräkseen, mutta kuten aina se lyhentää viilan käyttöikää. Viilassa on jopa erillinen pienen alueen viilaukseen tarkoitettu osa. Asetat vain viilassa näkyvän viivan osoittamaan suoraan ylöspäin niin viila hioo vain pieneltä alueelta nauhaa.
Viilassa on ripustusta varten kolo.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.