Maono MAONOCASTER AME2A Mixer Console Podcast Bundle

Hinta: 229,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

MAONOCASTER AME2A Integrated Audio Production Studio Bundle

Täysiverinen audiotuotanto studio streamaajille, sisällöntuottajille, pelaajille, podcastin tekijöille ja muusikoille. Maono tuotteet räjäyttävät sisällöntuotantosi aivan uudelle tasolle! Maono AU-AME2:lla saat jaettua streamauksesi neljään eri laitteeseen samanaikaisesti (esim. 3 puhelinta ja yksi pc). Maono AME2A bundlessa tulee mukana laadukas PM320 mikrofoni joten tässä paketissa on kaikki mitä tarvitset.


 

Mitä Maono AME2:lla pystyy tekemään?

- Podcastit, Streamaukset, Vlogit
- Liittää kitaran tai basson ja tehdä tallennuksia tietokoneelle, padiin tai puhelimeen
- Laulaa karaokea ja streamata sen helposti sosiaaliseen mediaan
- Kytkeä kitaran puhelimeen tai padiin kiinni
- Käyttää äänikorttina pelikäytössä
- Tuoda looppeja tietokoneelta ja käyttää niitä sampleina (11 padia)

Paketti sisältää:
Maonocaster E2 Podcast
PM320 mikrofoni
Popfiltteri
USB-A -USB C kaapeli
Kuulokkeet
2 kpl 3.5mm TRRS kaapeli
Pöytäteline
Shock mount
Käyttöohje
Maono AU-AME2:ssa yhdistyy vallankumoukselliset ominaisuudet korkeatasoisella äänenlaadulla. Ideaali tuote podcasteihin, streamaukseen, nauhoitukseen, voice-overihin ja sisällöntuotantoon. Loputtomat kustomointomahdollisuudet ja hyvin helppo käytettävyys tekevät tästä unelman jokaiselle sisällöntuottajalle, joka haluaa nostaa tekemisensä uudelle tasolle. Maono AU-AME2:seen voit yhdistää tietokoneen, älypuhelimen, tabletin tai kameran. Windows ja Mac OS ovat molemmat tuettu. Maonolla saat muokattua sisältöösi kaikki tarvittavat efektit ja soundit livenä eikä sinun tarvitse lisätä niitä enää jälkeenpäin nauhoituksen jälkeen. Myös esim. sähkökitaran yhdistäminen onnistuu Maonocastereiden avulla padiin tai puhelimeen.

Laadukkaat etuvahvistimet Phantom virralla varustettuna. Maono AU-AME2:ssa on 3-tasoinen mic gain säätö, jolla säädät Gainin sopivaksi mikrofonin mukaan (ultra low noise gain up to 60db). Potkua riittää jopa high-end mikrofoneille, jotka vaativat paljon Gainia. Denoise function on kätevä nappi, jolla saat poistettua taustahälinät, jos toimit meluisassa ympäristössä. Tämä toiminto on hyvä, kun teet podcastia esim. ulkona tai missä tahansa, jossa on paljon taustamelua. 

KUSTOMOI JA SÄÄDÄ OMA PODCAST TUNNELMASI 
11 kustomoitavaa äänipadia, joilla luot tunnelmaa podcasteihin. Kuusi erilaista kaikua puhumiseen ja laulamiseen, joiden pituutta ja voimakkuutta voit säätää vapaasti. Kolmialueinen EQ (taajuuskorjain) jolla säädät erikseen bassoa, keskiääniä ja korkeita ääniä. Pitch change toiminnolla saat muutettua puheesi virettä ja auto tune toiminto korjaa vireesi lauaessasi! Jokaista Maonoon kytketyn mikrofonin volumea ja soundia voi säätää erikseen. Side Chain Modella saat vaimennettua taustamusiikin taustalle kun puhut jotta saat puheen tulemaan esiin paremmin musiikin ollessa taustalla luomassa tunnelmaa videoon. Music Only toiminnolla saat häivytettyä kuuntelemasi kappaleen laulua samaan aikaan kun musiikki itsessään kuuluu normaalisti. Hyvä toiminto esim. karaoke käytössä. Dry Wet modella saat tallennettua mikrofoni ääntä ilman mitään efektejä tai äänenmuokkauksia. Jos tallennat mikrofoniääntä Dry Wet Mode OFF-asennossa tallentuu kaikki käyttämäsi efektit ja äänen muokkaukset myös. Bluetooth vastaanotin löytyy sisäänrakennettuna joten voit soittaa musiikkia langattomasti Maonon kautta. Puheääntäsi voit muokata eri ääniksi kuten baby, woman tai man. Auto-Tune korjaa lauluäänesi kun laulat (12-tasoinen A,Bb,B,C,Dd,D,Eb,E,F,Gb,G,Ab).

TOIMII MYÖS AKULLA 8-TUNTIA, SUUNNITELTU LIVE SISÄLLÖNTUOTANTOON, LAAJAT LIITÄNNÄT
Sisäänrakennetulla akulla Maono toimii 8-tuntia jos käsillläsi ei ole sähkövirtaa. Voit siis tehdä sisältöä esim. puistossa. Virta saadaan DC 5V virralla ja yhteys tietokoneelle tapahtuu USB-C kaapelilla. Takapaneelista löytyy kaksi 3.5mm ulostuloa puhelimille, erillinen 3.5mm ulostulo studiomonitoreille (kaiuttimille), 3.5MM mikrofoni input, 6.3MM instrumenttiliitäntä kitaran tai muun soittimen liittämistä varten sekä COMBI-liitin mikrofoni liitäntää varten (combiliittimessä yhdistettynä XLR ja 6.3MM toiminnot). Etupaneelissa 3.5mm liitännät kaksille kuulokkeille. 

TOIMII KAIKKIEN MIKROFONIBRÄNDIEN KANSSA
Voit liittää Maonoon minkä tahansa mikrofonin merkistä riippumatta paitsi USB-liitännällä varustettuja mikrofoneja ei voida liittää Maonoon. Tälle ei ole tarvetta sillä Maono itsessään liitetään tietokoneeseen USB-C:liitännällä ja mikrofonit itsessään liitetään Maonoon joko 3.5mm kaapelilla, 6.3MM kaapelilla tai XLR-kaapelilla.

OMINAISUUDET
Datan siirto    USB-C
Taajuusvaste    20Hz-20kHz
THD    THD<0.05% 1kHz
Kuulokeliitäntä   20mW, 32Ω (1kHz, THD+N=1%)
Sample taajuus    48kHz /16bit
Langaton   Bluetooth 4.2
Akku tyyppi   Li-Polymer
Akky koko   2000mAh
Lataus    5V/1A
Lataus aika akulla tyhjästä täyteen noin 3-tuntia
Akun kesto latauksella 8-tuntia ja jopa enemmän
Mitat    L24.5*W15.7*H5.5CM (napit ja säätimet mukaan mitattuna)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.