NUX Tube Man Overdrive minipedaali

Hinta: 51,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Matkahuolto bussipaketti)

Määrä: kpl
Pieni Mutta Mahtava!

NUXin uusi mainio Mini Core pedaalisarja on rantautunut suomeen! Mini Core Pedaaleista löydät varmasti itsellesi sopivan soundin, sillä niitä riittää! Näitä pedaaleja on tarjolla pehmeistä 60-luvun Leslie viboista ihan raastavimpiinkin säröihin asti. Mitä vielä odotat! Lisää ostoskoriisi ja nauti.


Putkistyrkkarin soundit pienessä boksissa!

Jos et soita suoraan Overdrivelle ajetulla putkivahvistimella niin se oikea soundi on lähes mahdotonta saavuttaa jollakin muulla tavalla. Onneksesi NUX on olemassa ja he ovat päättäneet lähteä tämän soundin perään! "Enemmän Gainia" on selvästi ollut mielessä kun Tube Man on syntynyt. Tämän lähemmäksi oikeaa overdrive ääntä on jo hankala päästä!

NUX on pistänyt paremmaksi jopa alkuperäisestä tube screameristä käyttämällä OP-AMP systeemin sekä perus virtapiirien sijasta FET Transition systeemiä. Vanha ja monien tuntema Tube Screamer toimi niin, että alkuperäistä signaalia muokattiin niin paljon että se alkoi säröilemään. FET Transition System ei teekkään niin vaan overdrive ja distortion kyvyt ovat jo valmiiksi siellä! Tämä systeemi käyttäytyy lähes kuin aito putki vahvistimessa!

Tarkempaa tietoa:

- Valaistut nappulat
- Vahva ja kevyt alumiini kuori
- 9V virta muuntajasta
- Paino 174g
- Mitat 94 x 51 x 53 mm
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.