Roland VAD-503 acoustic design sähkörummut

Hinta: 3490,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl
Vaikuttava ulkonäkö, tuttu muoto ja asettelu sekä laadukkaan akustisen setin inspiroiva soitettavuus tekevät VAD503:lla soittamisesta tuttua ja viihtyisää kenelle tahansa rumpalille. Setissä on 14" metallivirveli sekä 12" räkkitomi, 14" lattiatomi ja 20" bassari. Kaikki rummut on rakennettu täyssyviin puisiin runkoihin, näin on saatu lisää autenttisuutta ja aitoa akustista soittofiilistä. Symbaalikattaukseen kuuluu 12" V-Hi-Hat, 14" crash (ohut ja tekstuuripinnoitettu) sekä 18" ride
Digitaaliset virveli- ja ride-padit kytketään TD-27-moduliin USB-kaapeleilla, ääniyksikön kanssa yhdessä ne tuottavat luonnollisen ja yksityiskohtaisen ilmaisun. Useat sensorit sekä salamannopea prosessointi takaavat uskomattoman vasteen, voit soittaa normaalilla tavalla, luonnollisesti. Ghostit, kanttilyönnit ja kanttiin soitto virvelillä luetaan ja käännetään äärimmäisen tarkasti, ridessä puolestaan on laaja sointialue sekä mahdollisuus vaimentaa kylkeen tai kupuun koskettamalla.

Setissä on 14" metallivirveli sekä 12" räkkitomi, 14" lattiatomi ja 20" bassari. Kaikki rummut on rakennettu täyssyviin puisiin runkoihin, näin on saatu lisää autenttisuutta ja aitoa akustista soittofiilistä. Symbaalikattaukseen kuuluu 12" V-Hi-Hat, 14" crash (ohut ja tekstuuripinnoitettu) sekä 18" ride.

Akustisissa rummuissa teet oman soundisi kalvotyyppiä vaihtamalla, viritystä säätämällä, vaimentamalla, säätämällä virvelin maton kireyttä, vaihtamalla bassarin nuijaa ja niin edelleen. Kaikki tämä onnistuu myös TD-27-modulissa, saat muokattua kustomoituja settejä jokaiseen tilanteeseen. Valitse padi lyömällä sitä ja säädä sen jälkeen soundia halutun kaltaiseksi säätimillä ja intuitiivisilla editointityökaluilla. Muokkaukset tallentuvat automaattisesti. Voit myös ladata omia samplejasi ja kerrostaa niitä sisäisten soundien kanssa ja näin tehdä seteistä vielä enemmän omannäköisiäsi.

TD-27-modulissa on stereolähtö koko setille sekä kaksi erillistä lähtöä, joista voit lähettää bassarin, virvelin ja muita soundeja mikseriin erikseen prosessoitaviksi.

Kokoonpano
Drum sound module: TD-27 x 1
Snare: PD-140DS x 1
Tom1: PDA100-MS x 1
Tom3: PDA140F-MS x 1
Hi-hat: VH-10 x 1
Crash1: CY-14C-T x 1
Ride: CY-18DR x 1
Kick: KD-200-MS x 1
Drum combination stand: DCS-10 x 1
Drum boom stand: DBS-10 x 1
All purpose clamp: APC-10 x 1

Setin mitat 170 cm x 140 cm x 120 cm
Paino 42 kg

Paketti ei sisällä SD-korttia, virveli- tai hi-hat-telinettä, basaripedaalia, rumputuolia eikä kapuloita.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.