Roland VAD-306 acoustic design rumpusetti

Hinta: 2295,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl
VAD306 on erityislaatuinen V-Drums Acoustic Design -setti, mukavan kompakti ja samalla akustisen setin estetiikkaa mukaileva. Normaalin V-Drums-setin kanssa saman verran lattiatilaa vievä VAD306 on ihanteellinen kotiin ja ahtaille lavoille. Runkojen syvyyttä on pienennetty, ja siten rungot säästävät tilaa ja painavat vähemmän - soittopaikalta ne kuitenkin tuntuvat heti tutuilta kaikille rumpaleille. Tuplajalkaiset telineet tomikiinnittimineen ja symbaalipuomeineen täydentävät kuvan ja omalta osaltaan kohottavat akustista teemaa. TD-17-moduli tuottaa kaikki kuviteltavissa olevat akustiset soundit ja tarvitsemasi soitettavuuden orgaanisesti ja ilmeikkäästi, soititpa yksin kotona tai keikoilla bändisi kanssa.
VAD306:n ytimenä on TD-17-moduli, joka on täynnä huippumalli TD-50:n ääniyksiköstä perittyjä soundeja. Siitä löytyy laaja valikoima vintage ja moderneja rumpuja, symbaaleita ja perkussioita, jotka on kaikki samplattu erittäin yksityiskohtaisesti. Tallennettuina on kaikki mahdolliset lyöntivoimakkuudet ja kalvolyönnit. Rolandin ainutlaatuinen Prismatic Sound Modeling on yhdistetty näihin sampleihin ja saatu lopputulokseksi kompleksisia, realistisia sointialueita sekä saumattomia dynaamisia siirtymiä iskujen välillä. Tuloksena on elämys, joka ei vain kuulosta elävän akustiselta vaan myös käyttäytyy akustisesti.

TD-17-modulissa on laaja valikoima soittovalmiita settejä sekä mukana on 10 uutta VAD306:a varten tehtyä, akustiseen painottuvaa settiä. Valmiiden settien muokkaaminen on helppoa ja voit rakentaa juuri haluamasi setin intuitiivisilla editointityökaluilla. Voit pitää modulia valtavana, eri aikakausien rumpujen ja symbaalien varastona, josta saat yhdisteltyä soittimia miten päin tahansa.Voit vaihtaa kalvot, muuttaa viritystä, lisätä vaimennusta ja vaikkapa muuttaa virtuaalista tilaa, jossa soitat. Voit viedä asiat vielä pidemmälle lataamalla omia sampleja ja yhdistelemällä niitä sisäisten instrumenttien kanssa; saat aikaan persoonallisia settejä, jotka ovat vain Sinun.

VAD306:ssa on 12" virveli ja lattiatomi, kaksi 10" räkkitomia sekä 18" bassari. Rungot on valmistettu puusta ja näin saatu enemmän autenttista akustista fiilistä. Säädettävät Mesh-kalvot.
  • Tilaa säästävä V-Drums Acoustic Design-setti, vähemmän syvät puiset rungot sekä tuplajalkaiset kromatut telineet
  • TD-17-äänimoduli, Ilmeikäs ja dynaaminen soundi, huippumalli TD-50:stä peritty Prismatic Sound-mallinnusteknologia
  • 12” PDA120LS-BK virveli, kaksi 10” PDA100L-BK räkkitomia, 12” PDA120L-BK räkkitomi ja 18” KD-180L-BK bassari, kromatut metalliosat sekä musta väritys
  • Symbaalipadeina 12" VH-10 V-Hi-Hat, kaksi 12" CY-12C crashia ja 13" CY-13R ride
  • Selkeä käyttöliittymä, nopea ja helppo käyttöliittymä rumpusoundien valintaan ja muokkaamiseen
  • Bluetooth rumpujen soittamiseen älypuhelimesta tai tabletista soivan musiikin mukana
  • Omia harjoitustoimintoja rumpujen soittotaidon kehittämiseen
Paketin kokoonpano
Drum sound module: TD-17 x 1
Snare: PDA120LS-BK x 1
Tom1: PDA100L-BK x 1
Tom2: PDA100L-BK x 1
Tom3: PDA120L-BK x 1
Hi-hat: VH-10 x 1
Crash1: CY-12C x 1
Crash2: CY-12C x 1
Ride: CY-13R x 1
Kick: KD-180L-BK x 1
Drum combination stand: DCS-10 x 3
All purpose clamp: APC-30 x 1

Mitat
1,300 (W) x 1,200 (D) x 1,200 (H) mm
(including Kick pad, Cymbals, Hi-hat stand and Drum throne)
Paino
35.3 kg

Setti ei sisällä SD-korttia, virveli- ja hi-hat telinettä, basaripedaalia, rumputuolia eikä kapuloita.
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.