NUX Stageman AC-50 akustinen vahvistin

Hinta: 395,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl
NUX Stageman AC-50 on 2-kanavainen huippuluokan akustinen vahvistin jossa 50W tehoa, 3-alue EQ ja Phase molemmille kanaville: Kaksi identtistä kanavaa, Chorus, Reverb, XLR DI Out, Line Out, Aux-In, FX Loop, rumpukone 20 eri rytmiä, 60 sek. loopperi. Lue lisää alhaalta ja katso video! Tämä vahvistin pitää kokea!

" Sopivasti juhlava olemus, kaksi kanavaa ja napakan iskevä sointi, siinä NUXin mikstuura akustisen kitaristin avuksi. "

http://riffi.fi/artikkelit/laitetestit/nux-stageman-pontta-akustiselle


NUX Stageman AC-50 on erinomainen vahvistin joka on suunniteltu akustiselle kitaralle ja vokaaleille. Stageman on varustettu kahdella kanavalla joissa molemmissa on samat säädöt ja efektit (chorus ja reverb). Reverb efektistä on kaksi eri versiota ja chorusta ja reverbiä voit käyttää samanaikaisesti tai erikseen. NUX Stageman riittää pieniin ja keskikokoihin tiloihin esiintymiseen ja harjoitteluun. Sen kotelorakenne on tarkkaan suunniteltu ja sen pitkällisen suunnittelun ja laskemisen ansiosta Stageman toimii myös samalla itselle monitorina kun esiinnyt. NUX vietti pitkään aikaa etsiessään sopivia elementtejä tähän vahvistimeen ja testasi satoja diskantteja ja bassoelementtejä kunnes löysivät sopivan parin. Sen 6.5" bassoelementti toistaa matalalle asti tarkasti ja soundi ISO vaikka tämän vahvistimen koko ei fyysisesti ole suuri. Diskantit toistuvat kirkkaasti ja kauniisti. Ostamalla tähän lisäksi langattoman jalkapedaalin saat käyttöösi 20-paikkaisen rumpukoneen jolla saat eloa soittoon ja 40-paikkaisen loopperin. Eli tällöin paketissa on kaikki mitä esim. trubaduuri kaipaa! Komea ulkonäkö viimeistelee tämän vahvistimen. Lue myös Riffint testi aiheesta ja lisää tämä akustinen vahvistin ostoskoriin mikäli haussasi on vakuuttava akustinen vahvistin kitaralle/laululle tai jollekin toiselle akustiselle instrumentillesi sillä voit käyttää Stagemania myös muiden akustisten soittimien kanssa.


-50 W RMS tehoa
- 6.5" bassokaiutin ja 1" diskantti
- Jalkapedaalilla käyttöön rumpukone 20 kompilla ja 40-paikkainen Loop Station
- Kaksi kanavaa chorus ja reverb efekteillä
- AUX IN
- LINE OUT
- DIRECT OUT
- SEND & RETURN liitännät
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.