Kawai CN-17 sähköpiano

Hinta: 979,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl
Kawai CN-17 sähköpiano
- 15 erilaista soitinääntä (pianot, sähköpianot, urut, cembalo )
- Kolmen sensorin Responsive Hammer Compact II -koskettimisto
- Jokaiselle koskettimelle erikseen taltioitu sointi Shigeru Kawai SK-EX flyygelistä
- Smart Mode -tilalla varustettu monipuolinen Virtual Technician -toiminto
- Bluetooth, MIDI sekä USB MIDI liitettävyys
- Alfred lesson -kappaleet sekä Burgmüller, Czerny, Beyer -etydit.
- Kuulokekokemusta edistävä SHS-efekti erilaisilla kuulokeasetuksilla.
- 40W stereovahvistin- ja kaiutinjärjestelmä
- Saatavana musta, valkoinen tai ruusupuun värinen
- Todella kompakti

CN-17:ta on tuotu täysin uusi ja hyvin realistinen Responsive Hammer Compact II koskettimista joka on kehitetty hakien mahdollisimman flyygelimäistä tuntumaa. Jouseton mekanismi takaa luonnollisen liikeradan ja hyvin autenttisen soittokokemuksen. Kawai on myös ottanut huomioon akustisessa pianossa olevan yksityiskohdan, eli kuinka bassopuolen vasarat ovat hieman raskaampia kuin ylempien koskettimien vasarat. Näin tarkasti painotettu koskettimisto tyydyttää taatusti jokaisen akustisen pianon ystävän. Eli Kawai on selvästi tahtonut tuoda markkinoille mahdollisimman autenttisen oloisen sähköpianon.

Autenttinen Pianon ääni


Kawain digitaalipianomallisto on jo valmiiksi hyvin vaikuttava mutta CN-17 on täällä tuomassa kokoelmaan vielä lisää väriä. Suoraan todella arvostetusta Shigeru Kawai SK-EX flyygelistä taltioitu sointi sekä autenttinen tuntuma taottuna uuteen Responsive Hammer Compact II -koskettimistoon. Pianosta löytyy myös Bluetooth-, USB- ja MIDI-yhteydet. Kaikki tämä kohtuulliseen hintaan!

CN-17 äänittää myös jokaisen koskettimen erikseen jolloin saadaan säilytettyä aidon soittimen harmonia joka ikisen nuotin kohdalla. Hyvin luonnollinen koskettimisto sekä todella dynaaminen ääni luovat yhdessä soittajalle autenttisen pianokokemuksen.

Monipuolinen


Kawai on myös varustanut pianon muillakin äänillä kun vain akustisella. Näitä ääniä ovat mm. Sähköpianot, urut, harpsikordi, vibrafoni sekä jouset. Voit myös soittaa kahdella eri äänellä samaan aikaan eli esim. Sähköpianoa jousien kera. Tämän kaiken pääle Kawai pistää vieläkin paremmaksi. CN-17 sisältää myös SK-EX flyygelistä jäljitellyn maineikkaan Grand Feel Pedal System -pedaalisarjan. Tämä siis todella on hintaluokkansa realistisimman tuntuinen digipiano.

Liitäntä


Perinteisien MIDI in/out liitäntöjen lisäksi tästä löytyy myös Bluetooth ja USB-MIDI portti jonka kautta CN-17 voi liittää tietokoneisiin tai muihin MIDI laitteisiin kuten synteettisaattoreihin tai työasemiin. Kaksi kuulokeliitäntää mahdollistavat kahden ihmisen samaan aikaan soiton.

CN-17 omistaja voi helposti Bluetoothin kautta yhdistää älylaitteensa tai tietokoneensa suoraan pianoon joka mahdollistaa nuotittamisen sekä erilaisia oppimisohjelmia. Kawai Virtual Technicin appi on ilmainen ja sen avulla voit säätää soitinta kuin akustista pianoa.
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.