Roland WNA1100-R langaton USB-sovitin Roland soittimille

Hinta: 30,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 4,00 € (Matkahuolto bussipaketti)

Määrä: kpl

Roland WNA-1100-R

Roland WNA1100-R on Rolandin soittimille ja iPhonen väliin tarkoitettu langaton USB-sovitin monipuolisilla ominaisuuksilla varustettuna!

Voit yhdistaa laitteen uusien iOS-ohjelmien V-Drums Friend ja Air Recorder kautta. Tämä laite mahdollistaa entistä mukavemman ja monipuolisemman käytön Roland soittimille iPhonen välityksellä!


Air Recorder-ohjelma

Tämä ohjelma mahdollistaa soittosi tallentamisen Rolandin rummuilla, harmonikoilla sekä syntikoilla suoraan iPhoneesi! Voit hyödyntää tätä esimerkiksi harjoittelussa soittamalla sillä haluamiasi kappaleita iPhonesta ja jammailla niiden tahtiin. Kaikenlisäksi voit tallentaa tuotoksesi Air Recorderiin ja käyttää tallennusta myös muissa ohjelmissa jatkokäsittelyä varten.

V-Drums Friend Jam - Suosittu rumpuohjelma nyt iOS versiona!

Rolandin Wireless Connect antaa sinulle kätevästi yhteyden suoraan rummuistasi iPhoneen. Tämä ohjelma mahdollistaa sinulle monipuoliset harjoittelumahdollisuudet sekä ominaisuudet. Taitosi kehittyvät ennen kuin huomaatkaan!

Yhteensopivat soittimet

Syntikat: JUNO-Di, JUNO-Gi, JUPITER-80, JUPITER-50, Lucina AX-09 ja BK-5/BK-5 OR. V-Drums -äänimodulit: TD-30, TD-15 ja TD-11. V-Accordions: FR-1x.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.