Roland TD-11KV sähkörumpusetti

1459,00 €

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Posti)

Määrä: kpl
Roland TD-11KV sähkörumpusetti

Loistorummut "puolentoista "tonnin" hintaluokassa, lisää siis ostoskoriin!


Edulliset sähkörummut tänä päivänä omaavat entistäkin paremman suorituskyvyn ja soittomukavuuden. Roland TD-11KV on sen pikkuveljeä TD-11K:ta askeleen lähempänä akustista rumpua sen verkkokalvojen ansiosta (mesh-kalvot). Modulissa on uudet taustakappaleet sekä USB-liitännät. Nämä sähkörummut sopivat kotiin, keikalle ja vaikka studioon sen liitäntöjensä ansiosta.

TD-11 setissä on aivan uusi SuperNATURAL-äänimoduli! Se takaa realistiset soundit ja luonnollisen soittokokemuksen. Roland TD11KV sähkörumpujen mukana tulee myös tuplatriggaus ominaisuudella varustettu PDX-8 virveli jossa Mesh-kalvo joka antaa parhaan soittotuntuman. Tämä uusi virvelimalli mahdollistaa tasaisen lyöntitunnistuksen kalvon keskeltä ja kantista. Sen kanttilyönti on myös miellyttävän hiljainen entistä suuremman 10 tuumaisen vanteen ansiosta. Symbaaleissa on normaalin soundin lisäksi myös erillinen kellosoundi kuten oikeissa symbaaleissa. Voit myös "sammuttaa" ne kädelläsi niin kuin akustisten rumpujen symbaalit.

Aivan uudenlainen lyönnintunnistus ja triggaus jotka takaavat uudenlaisen soittokokemuksen.
Monipuoliset rumpusoundit sopivat lähes kaikkiin musiikkilajeihin

Sisältää valmiiksi nauhoitettuja kappaleita joiden tahdissa harjoittelu käy sujuvasti, sekä COACH-toiminto jonka avulla taitosi kartoittuvat tehokkaasti!

USB-liitännän avulla voit kiinnittää settisi suoraan tietokoneeseen ja musiikkisoftiin.


Kestävästä materiaalista valmistettu kevyt, tukeva ja helposti liikuteltava teline. Helppo kasata ja varastoida Roland KD9 basarissa on vanhoista Roland sähkörummuista poiketen verkkokalvo joka tuntuu lähes aidolta rummunkalvolta. Voit liittää siihen singlepedaalin lisäksi myös tuplapedaalit. Setin mukana toimitettava MDS4V teline on helposti itselle sopivaksi säädettävä ja vie vähän tilaa.Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.