Roland TD-11K sähkörummut

Hinta: 1019,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Matkahuolto bussipaketti)

Määrä: kpl

Roland TD-11K sähkörummutPienemmän budjetin sähkörummut ovat tänä päivänä entistäkin parempia suorituskyvyn sekä mukavuuden kannalta.
Roland TD-11K on rakennettu aitoa fiilistä hakien. Moduli sisältää uusia taustakappaleita ja USB-liitännän. Tämä setti sopii monipuolisuutensa ansiosta koti-, studio-, sekä keikkasoittoon.

Roland TD-11K settiin on tuotu täysin uusi SuperNATURAL-äänimoduuli joka takaa realistisen ja luonnollisen soittokokemuksen! Tuplatriggaus ominaisuudella varustettu PDX-8 virveli Mesh-kalvolla antaa sähkörummuille aivan uuden soittotuntuman. Rolandin Uuden virvelin ansiosta nyt myös sähörumpuihin saa tasaisen kanttilyönnin sekä lyöntitunnistuksen keskeltä kalvoa. Kanttilyönti on myös mukavan hiljainen ison 10 tuumaisen vanteen ansiosta. Roland TD-11K setin mukana tulee myös PD-8A tomit kestävät kovaa rumputyötä sekä pitävät mukavan soittotuntuman. Symbaaleissa on nyt myös sammutusmekanismi jolla voi pelkällä painalluksella sammuttaa symbaalit kädelläsi aivan kuten akustisessa setissä. Symbaaleissa on myös kellosoundi.

Täysin uudet triggaukset sekä lyönnintunnistukset jotka vievät soittoasi hieman lähemmäs akustista kokemusta.

Monipuoliset Rumpusoundit lähes joka käyttöön.

Sisäänrakennettu valmiita kappaleita joiden mukana on mukava soittaa.

Coach toiminto, oma digitaalinen rumpu-opettaja


Kevyt teline joka on valmistettu kestämään sekä antamaan mahdollisimman hyvän soittotuntuman.
Roland TD-11K on rakennettu ajatellen akustista settiä ja sen huomaa. Mesh- kalvo basarissa ja virvelissä lähentelevät aitoa fiilistä. Basariin voi liittää myös tulapedaalin. Roland TD-11K setin mukana tuleva MDS4V teline on säädettävä sekä se vie hyvin vähän tilaa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.