Roland LX-7 sähköpiano

Hinta: 4260,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Matkahuolto bussipaketti)

Määrä: kpl
Roland LX-7 digipiano

Elegantti, hienostunut kotipiano, jossa on todella kaunis sointi

Vuodesta 1972 lähtien Roland on pyrkinyt kohti täydellistä pianonsoiton kokemusta ja uudet LX-pianot ovat erittäin lähellä tuota unelmaa. Halusimme rakentaa ylellisen pystypianon nautiskelijalle, sellaisen, jossa on akustisen rikas sointi ja ylväs ulkomuoto sekä ne edut, mitkä vain digitaalipiano voi soittajalleen antaa. LX-7:n ydin on SuperNATURAL Piano Modelling-teknologian viimeisin versio sekä ainutlaatuinen, kulutusta kestävä koskettimisto, jossa puu ja valetut materiaalit yhdistyvät erinomaiseksi soittotuntumaksi. LX-7 kytkeytyy älypuhelimeesi tai taulutietokoneeseesi teknologia Bluetooth® näin saat käytettyä tehokasta, kuuden kaiuttimen äänentoistojärjestelmää musiikinteko-appien kanssa tai verkon piano-oppitunteihin. Kompakti, klassisesti muotoiltu LX-7 tekee varmasti suuren vaikutuksen kotonasi varsinkin, kun pintakäsittelyvaihtoehtoihin kuuluu kiiltävä musta, ruskea pähkinä sekä moderni musta.

Rikas, elävä pianosointi SuperNATURAL Piano

Useimmiten painaessasi digitaalipianon kosketinta kuulet äänitteen pianosävelestä. SuperNATURAL Piano toimii toisin, siinä käytetään uusinta mallinnusteknologiaa, jolla ääni toiston sijasta luodaan uudelleen. Ainutlaatuinen mallinnusprosessi kattaa koko tyypillisen pianoäänen luomisprosessin mukaanlukien soitettujen sävelten yhdistelmät, niiden resonanssit sekä tavan, jolla pianon eri elementit ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Tuloksena on rikas, moniulotteinen sointi yläsävelineen, joka todella muuttuu soittosi mukaan tavalla, mikä ei olisi mahdollista, jos äänilähteenä käytettäisiin sampleja. Ero on kuin olisit itse paikalla etkä pelkästään kuuntelisi äänitystä.

Akustisen flyygelin rikas, syvä sointi uudelleenluotuna

Rolandin Acoustic Projection-kaiutinjärjestelmä tuottaa sävykkään, moniulotteisen flyygelisoundin. LX-7:ssä on kuuden kaiuttimen kolmeen suuntaan soiva äänijärjestelmä. Jokaisella järjestelmän osalla on selkeä tehtävänsä. Tehokkaat runkoon sijoitetut kaiuttimet tuottavat kaikenkattavan pääsoinnin, ylhäälle sijoitettujen tilakaiuttimien tuottaessa pianon rungon soinnin. Sointi viimeistellään lähikenttäkaiuttimilla, jotka toistavat ääniä, jotka soittaja itse todennäköisimmin huomaa; dramaattiset, dynaamiset ylä-äänet ja jopa vasaroiden iskuäänet niiden osuessa pianon kieliin. Ääntä voidaan edelleen selkeyttää avaamalla etulevy akustisen pianon tapaan.

Flyygelin sointi kuulokkeista

Yksi digitaalipianon suurista eduista on se, että voit harjoitella hiljaisesti kuulokkeiden avulla. Osa digitaalipianoista kuitenkin yksinkertaisesti kytkee kuulokekäytössä saman äänen kaiuttimista kuulokkeisiin. Tämä on menetetty mahdollisuus, sillä hyvät kuulokkeet voivat soida huomattavan selkeästi ja tuoda soinnin yksityiskohtia esiin harjoitellessa. Roland-pianoissa kuulokkeissa kuultava ääni optimoidaan Headphones 3D Ambience-toiminnolla niin, että se tuntuu tulevan suoraan pianon sisältä eikä kuulokkeista. Jaksat myös harjoitella pidempään väsymättä milloin vain, päivällä tai yöllä.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.