Magic Sing ET-23KH langaton karaoke sis. 2095 laulua + kaksi langatonta mikkiä

Hinta: 549,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Matkahuolto bussipaketti)

Määrä: kpl
Magic Sing ET-23KH langaton karaoke sis. 2095 laulua + kaksi langatonta mikkiä

MagicSing ET-23KH karaokejärjestelmässä on kaikki karaokelauluun tarvittavat ominaisuudet ja laitteet. Paketti sisältää 2095 laulua joista 150 on suomalaisia (laulujen arvo noin 2000 €). Magic Sing ET-23KH:ssa on kaksi lupavapailla taajuuksilla toimivaa langatonta mikrofonia.
Laitteen telakka kytketään televisioon tai näyttöön HDMI, Scart tai RCA-liitännällä. Äänet voidaan kytkeä myös erikseen esim. PA-laitteistoon tai kotistereoihin.

Magic Sing ET-23KH:een voit ostaa lisälaulukortteja erikseen. Voit lisätä lisälauluja myös USB-tikkupaikan kautta. Voit myös ladata kappaleita netistä ja siirtää niitä laitteeseen USB-kaapelilla joka tulee pakkauksen mukana. Laitteessa on kaikki ominaisuudet mitä karaokelaulaja tarvitsee kuten, nuotit, transponointi, temmon säätö jne. Voit myös mm. vaihtaa soitinta joka soittaa kappaleen melodian tai tallentaa oma laulua ja siirtää sen tietokoneelle USB-kaapelilla. Kaikki nämä ja muut toiminnot tapahtuvat mikrofoneissa olevista napeista tai mukana tulevalla kaukosäätimellä. Magic Sing karaokessa on lisäksi paljon ominaisuuksia joita ei ole perinteisissä karaokesoittimissa kuten pisteytys 0-100 pisteeseen joka tekee laulusta hauskaa. Vaikeustasoja on valittavana kolme erilaista. Pystyt myös tekemään mm. soittolistan seuraavalle sadalle kappaleelle. Myös uusi "cheering"-toiminto on hauska ominaisuus joka antaa sinulle aplodit laulusi jälkeen. Laitteessa on myös paljon muita ominaisuuksia. Kaikki mainitut ominaisuudet voidaan myös halutessa kytkeä pois päältä.

LIIKUTELTAVA KARAOKE - LYÖMÄTÖN HINTA/LAATUSUHDE

Magic Sing on erittäin helppo käyttää (uskallamme väittää että markkinoiden helppokäyttöisin karaokelaite) ja sen mukana tulevalla kantolaukulla voit kuljettaa sen esimerkiksi ystäviesi luokse, mökille, bileisiin jne. Mikäli ostat erikseen kaksi langatonta mikkiä ja DVD-soittimen niin olet maksanut ja saman verran kun tämä paketti maksaa ja sinulle ei ole vielä yhtään biisiä laulettavana. Ostamalla Magic Singin saat kaikki tarvittavat ominaisuudet, laitteet sekä yli 2000 laulua yhdellä kerralla. Hylkää heiluvat levypinot ja hanki Magic Sing karaoke!
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.