Carvin XP800L 8-kanavainen 500W lightweight mikserivahvistin

Hinta: 595,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Matkahuolto bussipaketti)

Määrä: kpl
Carvin XP800L 6-kanavainen 500W mikserivahvistin. Upeasoundinen, kevyt , pieni ja tehokas mikserivahvistin.

Made in USAPower Output: 2x250w RMS@4ohms, 140w RMS@8ohms

USB-liitäntä

PAINO VAIN 4 KG!
Carvin XP800L 6-kanavainen stereo mikserivahvistin sisältää 8-sisääntuloa ja vaikuttavan 500W RMS tehon (750W peak) joka tulee kahdesta sisäänrakennetusta vahvistimesta pakattuna 4 kg painoisiin kuoriin. Sen etupaneelissa on USB-power liitäntä iPodia tai muita Applen laitteita varten. Voit myös liittää siihen LED-valon. Carvin XP800L mikserivahvistimen molemmat sisäiset vahvistimet tuottavat 250W RMS-tehoa (375 peak) 4 ohmin kuormalla ja 140W RMS:ää 8 ohmin kuormalla (210W peak). Tällä tehomäärällä katetaan jopa 300 hengen keikat. Carvin XP800L mikserivahvistin (vasen ja oikea) voidaan vaihtaa toimimaan monona Main/monitor napista jolloin saadaan mono-ääni sekä pääkaiuttimista yleisölle ja samaan aikaan ääni omalle passiiviselle tarkkailumonitorille. Carvinin valmistamat Class D päätteet kuluttavat vain vähän energiaa ja ovat näin "vihreä" vaihtoehto. Etupaneeliin sijoitetut kaiutinliitännät takaavat nopean käyttöönoton.

CARVIN XP800L MIKSERIVAHVISTIN - BRILJANTTI SOUNDI JA LUOKKANSA PARAS TEHO/PAINOSUHDE
Carvin XP800L mikserivahvistimen äärimmäisen matala säröytyvyys ja "high headroom" tuottavat superhyvän soundin. Carvinin konserttimiksereistä tutut State-of-the art, low noise balansoidut XLR-etuvahvistimet ovat parhaat mahdolliset tuottamaan hyvän mikrofoniäänen. Carvinin supermatala THD-arvo (0,1%) sisääntulosta ulostuloon takaa täysin puhtaan äänen. Huomaa ero! Carvin XP ja RX- mikserivahvistimien kevyt paino ja korkea teho (4 kg, 700W) tekevät niistä markkinoiden parhaat teho/painosuhteen omaavat mikserivahvistimet. Carvin XP1000L ja RX1200L mallit löydät myös verkkokaupastamme.

DSP-EFEKTIT SISÄÄNRAKENNETTUNA
Sisäänrakennettuilla DSP-efekteillä lisäät bändillenne tarvittavat efektit kuten kaiun, delayn, flangerin, choruksen jne. Voit säätää efektiä portaattomasti masterina sekä jokaiselle kanavalle erikseen (damping, decay, depth, speed, regeneration, time).

AKTIIVI 3-ALUEINEN EQ SEKÄ 7-ALUEINEN EQ
Jokaiselle kanavalle on erilliset high, mid, low, level, effect sekä monitor (monitorille menevän signaalin määrä) säätimet. Myös 7-alueinen stereo ekvalisaattori on erittäin kätevä jolla pystyt hienovirittämään kokonaissoundisi ja se helpottaa myös kontrolloimaan kiertoa.

SUUNNITELTU KESTÄMÄÄN
Kuten kaikki muutkin Carvin tuotteet on XP800L mikserivahvistin valmistettu Amerikassa Kaliforniassa Carvinin tehtaalla. Siinä on metallikuoret ja 'heavy duty' liittimet pitkää käyttöikää ajatellen.

Power Output: 750w peak, 500w rms, 2x250w RMS@4ohms, 140w RMS@8ohms
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.